Tandemamning, hvad og hvorfor?

Du ved du er en “Pseudo-mom-to-be” når….

Du ved du er en “pseudo-mom-to-be”:

 

20150914_155251

 

– Når du leger på gulvet med kommende storebror, og han vælger at stikke af i en fart med en forbudt destination, og du først når frem til at stoppe ham når det er forsent og han er kravlet videre, simpelthen fordi det at komme op fra gulvet er værre end at løbe 20 km. ??

 

– Når du konstant støder din store mave ind i klapvognen og priser dig lykkelig for baby er godt beskyttet derinde.. Men i det mindste er den klar på at prøve piraten i djurs sommerland når den bliver større med alle de bump! ??

 

– Når du har lagt storebror til at sove i tremmesengen og din mave på en eller anden måde mirakuløst sidder fast over sengekanten, og du oprigtig bare overvejer at blive stående til du har født. ??

 

– Når du altid har hyggeligt selvskab imens du er ved at kaste op, i form af en lille rod der slår en oven i hovedet, fordi han vil have du skal flytte det, så han kan se hvad der sker, her tolereres ingen hemmeligheder. ??

 

– Når det at skifte en ble får det til at vende sig i maven på dig og du må skynde dig ud og kaste op, dog først når bleskiftet er over, så lærer man pludselig at holde vejret til man bliver blå i hovedet alt imens du hopper og danser. ??

 

– Når du har placeret en baby stol ude på toilettet, for at kunne holde styr på storebror imens du tisser for 117 gang. ??

 

– Når du på vej op i lejligheden på 3. sal med storebror på armen, er nød til at sætte dig ned og tage en slapper på halvvejen, og overvejer i et kort sekundt at lære ham at gå op af alle trapperne, så du er fri for at slæbe ham. ??

 

– Når du glæder dig til at skulle til familie sammenkomster, som et lille barn til jul, for der er masser af familie til at lege med storebror mens du kan tage en velfortjent slapper og ikke skulle tænke på mad eller bleskift.. det er langt bedre end at have fødselsdag. ??

 

– Når folk i supermarkedet snakker med storebror og oprigtigt spørg: “mon det er din mor?”, da det åbenbart ikke kommer som en selvfølge, det er jo næsten ikke muligt allerede at være gravid. ??

 

– Når folk påpeger at nummer 2 må være en fejl.. for ja igen, ingen vil da med deres sunde fornuft få børn så tæt på hinanden. ??

 

– Når du konstant går rundt og presser dig selv til det yderste, selvom din krop slet ikke kan, men du skal for storebrors skyld. Og når han så griner og smiler, så er det gør det svimmelheden, lungerne der klapper sammen og sveden der pisker ned af din pande, det hele værd! ??

 

33+1 i dag, under 7 uger igen og trods den tunge mave, så nyder jeg i fulde drag min mave og rolle som mor ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tandemamning, hvad og hvorfor?