"Mit barn er sund og rask!".....

Du ved du har et barn i “selvstændighedsalderen” når…

Den der selvstændigheds alder, den giver anlæg til frustrationer og grå hår og følelsen af ikke at slå til, pludselig er man ikke god nok, for man forstår bare ingenting. Heldigvis er man ikke alene, og der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så du ved du har et barn i selvstændighedsalderen når:

 

  1. Når intet  du gør er godt nok, hvorfor kan du ikke forstå at den der strømpe skal sidde HELT PERFEKT, og når du ikke forstår det, skrig og utilfredshed!
  2. Når dit barn selv vil køre klapvognen gennem byen, og når der bliver skreget fordi der bliver kørt galt eller den sidder fast, så bliver der blot skreget ENDNU HØJERE når du prøver at hjælpe, for jeg kan selv!
  3. Når ting som er forbudte skal prøves af hundrede procent bevidst, alt imens der står en lille lømmel og kigger dig dybt i øjnene og man kan næsten høre sætningen: “se hvad jeg kan mor, bliver du sur nu?”
  4. Når man ikke længere kan eller må hjælpe med at tage tøj på, det er fysisk umuligt fordi man har et barn der kan sno sig vildere end en slange, kaste sig rundt og råbe så højt og når man så videre giver opgaven, så sættes der i et skrig hvis man prøver at sørge for bukserne ikke bliver taget omvendt på!
  5. Når man pludselig har et barn der er bevidst om hvad “sove” vil sige, også snart man siger ordet “sove” eller “seng”, begynder at løbe hysterisk ind og gemme sig på værelset!
  6. Når man dagligt oplever skrige ture der oftest foregår på gulvet, når tingene ikke lige går efter den lilles hoved. Skrige ture der kan lyde så voldsomme at man frygter naboers reaktioner, men så snart man finder noget afledning, hvad som helst, så er det hele godt igen på nul komma fem.
  7. Når ens barn pludselig bliver bevidst om at slå eller sparke og dets funktion og benytter en hver given lejlighed, hvor tingene ikke går op til at uddele spark og slag.
  8. Når man skal passe på hvad man gør/eller siger, for pludselig har man et barn der kan det samme, aldrig vis at man kan stå op i en sofa!
  9. Når man har et barn der er meget bevidst om hvad det vil og ikke vil spise, og når det er ting vi ikke kender, efterfølges det gerne af et vredesudbrud, jeg ville have mine kiks!
  10. Når du ikke længere kan trylle ting væk, gemme dem eller lave snyde løsninger hvis der er noget der frustrerer, for pludselig har man et barn der kan alt, ser alt og HUSKER alt!
  11. Når man nogen gange tager sig selv i at tænke, “hvad fanden har jeg gjort?” af ren og skær frustration.
  12. Og sidst men ikke mindst, når man dagligt bliver positivt overrasket over hvor meget ens barn pludselig forstår. At det pludselig er blevet så bevidst at det putter sine bamser, kysser dem godnat, at det mader dyr og selv laver mad i sit legekøkken samtidig med at man har et barn der pludselig selv kan tage sko på og tøj på. Der er ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget!

 

My kid be like, WHY DONT YOU GET IT MOM!!!!!!!

My kid be like, WHY DONT YOU GET IT MOM!!!!!!!

Tak fordi du læste med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Mit barn er sund og rask!".....