spread the word!

Du gør dit bedste♡

Hvis man følte sig bekymret for ens barns ve og vel da man var gravid, ja så skal man da bare vente til man har født.. Puha, pludselig er ens hverdag fyldt op med bekymringer og en af dem der fylder mest, er om man gør det godt nok.. ISÆR når man er første gangs mor!

Man ved jo ikke hvad man er gået ind til OVERHOVEDET! Det at blive forældre og få et barn, kan du ligeså lidt forberede dig på som du kan forbedre dig på præcist hvornår du eventuelt vil blive kørt ned! Det er så stor en livsændring og det sker fra det ene sekundt til det andet, BANG! dit liv er er vendt på hovedet.

Her ved andet barn kan jeg mærke en væsentlig forskel, jeg hviler meget mere i mig selv og de valg og ting jeg gør omkring lillebror, det er jo også kun lidt over 1 år siden sidst og derfor kan jeg huske rigtig mange ting fra sidst, og usikkerheden er ikke så stor 😊 Men jeg kan tydeligt huske den der usikkerhed man oplever især i den første tid som mor. Er han sulten? Har han ondt? Hvorfor skriger han? Er han overstimuleret? ja.. alle de spørgsmål som fylder ens hoved og som ender ud med om man gør det rigtige? om man gør det godt nok? Man bliver så hurtigt usikker og hvis ikke det er hårdt at få et barn, ja så er det sku hårdt konstant at føle den usikkerhed og ikke vide om man faktisk gør det godt nok. Når man så oplever usikkerhed så tyr man oftest enten til fagfolk eller ens sociale netværk, enten for råd eller for at blive bekræftet i at man tager de rigtige valg. Men ligegyldigt hvad så er den moderlige intention den vigtigste, stol på dig selv og stol på hvad du føler er rigtigt, i mange sammenhænge kan selv fagfolk råde og vejlede forkert (en problematik jeg vil skrive om senere) og selvom du mærker usikkerhed, så er det dig og ingen andre der kender dit barn. Som mor vil man kun sit barn det bedste, og selv når det hele er helt nyt og man på ingen måder kan vide alt, ja så lærer man det lyn hurtigt, man tilpasser sig og i processen så gør man sit bedste.

Alt det her er så vigtigt at have med i tankerne når man bliver mor, for oveni den kæmpe omvæltning det er, så har man ikke brug konstant at dunke sig selv oveni hovedet pga usikkerhed. Selvfølgelig vil usikkerheden og bekymringerne aldrig forsvinde, da det er en del af at være mor, men ligegyldigt hvad, så husk det her:

Du er en god mor, du elsker dit barn ubetinget og ligegyldigt hvad du gør, siger og tænker, så gør du dit bedste, også kan du heller ikke gøre mere!? 

20151215_155058

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

spread the word!