Ny give-away♡

Mor kroppen..

Screenshot_2015-12-09-20-41-12-1

Det her bliver et ret så grænseoverskridende indlæg, men jeg har alligevel valgt at lave det for at bryde det tabu der er omkring morkroppen!

Jeg synes ofte at det for mange når man har født handler om at “få sin krop igen”, og der findes da også de model tynde piger, der under graviditeten havde den fineste lille mave og få timer efter fødslen, ligner de 100% sig selv igen.. Men virkeligheden er slet ikke sådan for størstedelen! Man får aldrig sin krop igen, om det er grundet strækmærker, løs hud, hængepatter eller åreknuder, så er din krop ændret for altid, den har jo også båret på et andet liv i 9 måneder, så andet ville jo være underligt! Man kan så diskutere om det er en positiv eller negativ ting, det kommer jo helt an på ens mentalitet og værdier.

Personligt har jeg aldrig elsket min krop mere end jeg gør nu! Det er trods jeg førhen var en af dem med det laveste selvværd.. Da jeg var teenager var jeg en tynd satan på kun 60 kilo.. Jeg husker endda tydeligt hvordan jeg gik på kur og tabte mig 5 kilo, da jeg mente jeg var tyk og vejede derfor en periode kun 55 kilo.. Snak lige om at vær utilfreds med sin egen krop! Under graviditeten var jeg helt oppe at veje 106 kilo, i morges sagde vægten 87 kilo! Mange vil nok mene jeg er tyk, andre fed.. igen, det handler om state of mind! Men efter jeg har født, så føler jeg at jeg vejer 87 kilo og jeg er helt perfekt!

Hvis jeg tager tøjet af vil mange af mine veninder med “den perfekte krop” eller ungdomskroppen nok kigge en ekstra gang, min krop er præget af utallige strækmærker fra 2 graviditeter, min mave er floppy og hænger når jeg sidder ned, og mine bryster, ja de hænger så meget at jeg kan holde ting under dem 😂 Mine veninder vil helt sikkert tænke at det er synd for mig, synd med de strækmærker og endnu mere synd med de hængepatter. Men sandheden er at jeg elsker min krop, jeg vil ikke påstå at hængepatter er smukke eller at strækmærker er noget at være stolt af, men ovenpå 2 børn, så hviler jeg så meget i mig selv. Mine børn er mit alt, og mit udseende.. Jamen det har ingen betydning for mit selvværd. De børn giver mig livsglæde, overskud og får mig til at elske mig selv og det har min krop betalt prisen for, men det er sku også derfor jeg er så glad for den, den har skabt det bedste jeg ved og derfor elsker jeg min krop ligegyldigt hvordan den ser ud eller hvad jeg vejer..

Sådan har jeg det, 100%! Desværre er det ikke alle der har det sådan, det kommer igen an på hvem man er som person og desværre har udseende en stor betydning for hvem man er, da man konstant bliver præget af den perfekte krop på de sociale medier og det derfor er noget mange stræber efter, og det kan en graviditet ødelægge! Men ligegyldigt hvad i selv tænker så er i alle smukke.. Og jeg håber at ved at dele billeder af min morkrop at jeg kan bryde tabuet omkring den.. Det er okay at have hængepatter, det er okay at have strækmærker og det er også helt okay at alt ikke sidder som det skal, morkroppen er smuk! ??

Og vigtigst af alt ingen grund til skam og ingen grund til at gemme din krop væk fordi du er flov, din krop har gjort noget helt fantastisk og givet dig livets gave, vær stolt! – du ser heller ikke en soldat komme hjem fra krig og ligne sig selv, gør du??

min krop efter 2 børn?

min krop efter 2 børn?

Ingen kommentarer til Mor kroppen..

  • Linda

    Aj et flot billede og en flot beskrivelse! Jeg kalder det for min “mor zen” Jeg har scoret! Jeg har byttet min ungpige -krop ud med en “Ninja – drage – mor – kaptajn -krop” Jeg opererer under mottoet,; ” Mit liv, mit yngel, mit ansvar” Jeg er så dejligt hjemme i egne sko! Jeg finder mig ikke i nonsens! OG vi har sgu heller aldrig før haft så meget fri leg i soveværelset (neeej, jeg gidder ikke knalde så mange andre steder, jeg vil ha det varm og blødt i min seng)
    Hyglit at høre din udlægning!
    Lev vel, glædeligt og nydelsesfuldt!
    Kram fra en anden pseudo-mor!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ny give-away♡