Kære mor som ikke er mig....

VIL FØDE BARN UDEN HJERNE OG DONERER ORGANER

Har i læst om den amerikanske kvinde der vil gennemføre sin graviditet trods barnet ikke er leve dygtigt udenfor livmoderen på grund af manglende hjerne, hvis ikke så kan i læse her.

Jeg er simpelthen så berørt af den historie, ikke mindst fordi jeg selv har haft et barn med præcis samme misdannelse, den gang fik jeg ingen muligheder, abort skulle jeg have dagen efter (jeg har beskrevet mit forløb her) det er noget af det værste jeg nogensinde har gennemgået det hele føltes så uretfærdigt, så meningsløst! Havde jeg nu fået et valg, et valg om at mit barn havde kunne redde andre små børn, så tror jeg helt ærligt jeg havde valgt anderledes, for så havde der pludselig været en mening med det hele! Desværre var det ikke tilfældet..

Men hold nu op hvor er det smukt, hvor er det fantastisk og hvor kan jeg bare godt forstå hende, hun sørger for at hendes barn får en betydning, at der er en mening med det, hendes barn kan redde andre børn, noget af det mest betydningsfulde når hun nu ikke kan få hendes barn med sig hjem! Min hormonelle krop græder fordi det er så stort så uselvisk!

Den her artikel har helt sikkert fået mig til at tænke, ender vi nogensinde der igen, så håber jeg på læger der vil hjælpe og forstå, læger som kan se en mening med det, for at gøre det for andre, vil være at få noget smukt ud af enhvers mareridt. Hvor er det fantastisk at få øjnene op for andre muligheder, muligheder for at hjælpe og muligheder for at give ens barn en betydning <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kære mor som ikke er mig....