Hvorfor graviditet kan være en fucking sygdom!

Hvad med Søren?

Hvor er ham der Søren egentlig henne? Og hvorfor er jeg så meget alene af børnene? Det er et af de spørgsmål jeg ofte får!

Det er sådan at Søren arbejder meget, han arbejder aftenvagter med en arbejdstid der svinger fra mellem 15 – 00.00 og 12 – 00.00. I hverdagene er hans dage sådan skruet sammen at han tager på arbejde, tager hjem, sover og tager næsten direkte på arbejde og sådan kører det ellers derudaf! Man kunne argumentere for at han skulle have hjulpet i den her hårde indkøringsperiode, lettet mig lidt, men det ville i sidste ende gå udover hans arbejde! Han sover normalt først mellem 3 og 4 om natten og hvis han skulle op igen kl 6.30 hvor jeg skal nå en bus, så ville det sku skade mere end det gavner!

De mænd der hjælper til på den måde og giver så meget af sig selv, de har min dybeste respekt! Søren kan bare ikke holde til det og det respekterer jeg, ingen er ens! Jeg er jo heldigvis ikke nået dertil hvor jeg fysisk ikke har kunne holde til det, og min skoleuge lyder altså pt kun på 14 møde timer om ugen (resten er selvstudie) og det gør at jeg har muligheden for at slappe af, muligheden for at lade op inden jeg igen kaster mig hovedkuls ud i at skulle hente drengene og skulle klare ulvetimer og putning selv og jeg er fucking heldig!

Og selv om det hænger mig langt ud af halsen, nogle gange fører til vredesudbrud og frustrationer, så gør det mig i sidste ende ikke noget, jeg er vandt til det, det er min og vorew hverdag.

I weekenderne der sover Søren også tit til op af formiddagen, mens jeg har drengene, så han kan sove ud og være frisk! Jeg sover så lur med drengene og når vi står op, ja så er det ham der er på, mens jeg kan slappe af og ham der laver aftensmad også putter jeg som vanligt drengene!

Ergo vi har fundet vores måde! Mange vil ikke være enige, vi er alle ikke ens, men i sidste ende er det vigtigste at Søren vil sin familie og er der en ting han vil, så er det os! Når det er weekend, så er han der altid og det opvejer så meget. At det i nogens øjne så ikke er perfekt er bedøvende ligegyldigt, fordi for os fungerer det <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor graviditet kan være en fucking sygdom!