5 år på godt og ondt #5

Hvor er vi endt henne?<3

Godmorgen, i går var en spændende dag Søren og jeg har officielt været sammen i 5 år, det helt surrealistisk! Og alt det vi har formået på 5 år, det jo lige til at blive rundtosset af!<3 Et tredje barn på vej følelsen af at have gået igennem ild og vand og stadig holde ud trods voldsom modgang! Nu er vi så og det skulle selvfølgelig fejres, mange ville nok have prioriteret en fri aften, en tur i biffen, lækker mad og romantik! Det er jo det man gør, fejre sin kærlighed..

Og det har vi også valgt at gøre, men med børnene på slæb og dem i centrum, for de 2 herre er jo præcis hyldesten af vores kærlighed, dem har vi skabt sammen, så for mig er der intet mere perfekt end at fejre vores kærlighed sammen med dem, for dem! At de får nogle fantastiske dage er langt mere betydningsfuldt end en aften uden dem!<3

Vi nåede dog næsten ikke frem, den sidste halvanden uge har vi ALLE været ramt på skift af influenza og jeg er sidste offer, min hals gør så ondt at jeg ikke har lyst til at snakke, det er forfærdeligt! MEN trods mandeinfluenza som inkluderer at være døden nær og syge mig, så kom vi afsted!

Og nu er vi her, vi kom i går og bliver til i morgen, jeg siger ikke hvor (endnu) men måske det her billede kan give et hint <3

Udsigten fra vores værelse <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 år på godt og ondt #5