10 GODE grunde til at være ung mor!

En uge i en “pseudo-mors” sko – uge 3

Så gik der endnu en uge. Der har igen været knald på, det er som om at min barsel er slut, jeg har ikke et eneste minut fri i de her dage.. Men det er nu meget hyggeligt også at være aktiv og opleve noget, man kan hurtigt blive fanget i den der barselsrolle hvor man bare er derhjemme og tuller. 😀

Vi har igen været til babysvømning, så er vi opstartet i mødregruppe, jeg var inde og have “mom-time“, også har vi været til fødselsdag. Det har været en rigtig god uge især i børnenes tegn, da Zacharias mandag var hjemme fra dagplejen, da hun havde lukket, og når man går hjemme så kan man jo bare undlade at putte ham i gæstedagplejen og i stedet bare hygge hjemme alle sammen ? Også elsker Zacharias “at være i byen” der er intet bedre end at være til fødselsdag, som vi var lørdag, i nye omgivelser og bare kunne udforske og lege med nye spændende ting! Han elsker det, og formår aldrig rigtig at blive træt og sur, da han ligesom glemmer det i processen, så han har rigtig nydt den her uge ?

Mødregruppen var super, jeg er spændt på at se hvordan det bliver, da jeg er den ultimativt yngste af mødrene, men det var jeg også forberedt på, da de fleste flergangsmødre ikke kun er 22 år ligesom mig (nu skal jeg passe på med fordommene!:D) haha. Også er Felix den eneste dreng af børnene, det bliver spændende at se i forhold til den motoriske udvikling om han vil være foran eller bagud i forhold til pigerne. Han blev målt og vejet og kigget på af sundhedsplejersken i mødregruppen, 6500 gram og 63 cm 🙂 en ordentlig basse (han vejede 3770 g og var 55 cm lang ved fødslen – læs om min fødsel her) også er han allerede langt foran motorisk, han kan holde hovedet oppe i rigtig mange minutter, når han ligger på maven også er han skide sej til at trille.. Han fik så meget ros – Jeg er lidt stolt, også derfor jeg lige må blære mig lidt til alle jer skønne læsere 😉

Der har været en del udfordringer i ugen, Zacharias er stadig en tyran når vi kører i bus, han gider slet ikke sidde stille og råber og skriger, total stress faktor! I starten virkede rosiner og frugtstænger, men de praller lidt af på ham lige nu.. Derfor har jeg nu pakket hele hans værelse i min pusletaske, og når han begynder, så hopper og danser jeg og laver mad med hans plastik gryde, hvad der nu skal til.. folk tror jeg er en værre tumpe, men ligenu virker det at aflede med nogle nye legesager hver dag, det er vigtigt at skifte dem ud, ellers bliver det kedelige!

Oveni det er Felix også ved at ændre sig eller er i et spring, tror jeg! Ligenu er han stortset vågen hele dagen, også når vi er ude og gå eller kører i bus, heldigvis ligger han og kigger og observerer det meste af tiden, men det gør at han om aftenen er total overtræt og har svært ved at finde ro, men når han endelig sover så sover han! I går tog han lige en lur fra kl 17 til kl 1 i nat – sej gut!

Også er vi i gang med projekt sut.. Zacharias har aldrig brugt sut, han virkede aldrig synderligt interesseret, og det har aldrig gjort mig det store (dog kunne vi godt bruge en sut når han flipper i bussen som en stop klods 😀 ) Men jeg har nu bestemt mig for at Felix skal bruge sut, for meget af tiden bliver eksempelvis brugt hvor han græder imens jeg giver Zacharias tøj på når vi skal ud af døren. Faktisk gør jeg meget i at prioritere Zacharias da han er ved at være så gammel han godt kan forstå hvis jeg ikke tager ham først, Felix tager jo ikke skade af at være lidt ked af det et minuts tid imens jeg lige har fokus på Zacharias, men derfor er hans gråd for mig virkelig stadig en stressfaktor, og ville han nu bruge sut, så kunne man jo undgå det, og jeg ville ikke stresse så meget i bestemte situationer, hvor Felix græder, også glemmer jeg ikke mig selv og de vigtige ting i processen! (læs mit sjove indlæg om når glemsomheden rammer her)  Så nu er der købt sutter, og de bliver tilbudt ved hver given lejlighed, jeg er sikker på at giver man ikke bare op, så skal det nok komme! Jeg laver et sejrs indlæg, når det virkelig lykkedes! Ligenu tager han den måske et par minutter af gangen, men det sker så også kun 1 ud af 10 gange 😀 men jeg er forhåbningsfuld!

 

Husk på hvis i har nogle spørgsmål og/eller ønsker til fremtidige indlæg, så skriv endelig!:)

 

Følg gerne bloggen på følgende link:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

 

morgenhygge <3

morgenhygge <3

Skør dreng i klapvogn med mario hat på :)

Skør dreng i klapvogn med mario hat på 🙂

Morgenkrammer <3

Morgenkrammer <3

Mom-time med baby <3

Mom-time med baby <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 GODE grunde til at være ung mor!