A trip to Barcelona #2 - stress og mere stess!

A trip to Barcelona #3 – ready – set – go!

Klar!

Klar!

Jeg er klar så klar, lejligheden er ryddet op, kufferterne er pakket om en time så skal vi ud af døren og ned mod toget til billund. Alligevel sidder jeg her med en vis form for frygt, jeg frygter flyturen, jeg frygter uheld og kaos! Jeg er en spasser til at tage sorgerne på forskud, og jeg er sikker på det hele nok skal blive et helvede! Felix har jo sådan en alder nu hvor han vil gå og løbe hele tiden, og det kan man ikke forklare ham at han ikke må, perfekt til en rejse, ikke?! Og hvad nu hvis Zacharias skriger og ikke vil samarbejde?

Sidste gang endte flyturen også i kaos og mig der måtte tandemamme midt i flyveren for at få ro på, selvom jeg klarede det og synes jeg selv var pisse sej, så håber jeg IKKE vi ender derude igen, for man ved aldrig hvem man støder på i sådan et fly. HELDIGVIS så er Zacharias nu over 2 år gammel og har derfor sit eget sæde, så vi fylder en hel række, ingen irriterende sidemand, bare os!

Der er pakket snacks i lange baner, frugtstænger, chips, kakaobrikker, juicebrikker, chips og chokolade, på den her tur skider vi hul i sukker, det handler om at overleve. Ipadden er klar med downloaded film, vi har tegneredskaber og legoklodser med, mon ikke det hele nok skal gå?! forhåbentligvis. Ligegyldigt hvad så GLÆDER JEG MIG til vi lander i Barcelona kl ca 16, min farfar har hentet god mad til vi kommer frem, jeg glæder mig som et barn til jul!

Duckfaces are ready!

Duckfaces are ready!

READY – SET – GO!

Husk i kan følge med hele turen på Snap chat (pseudomom), jeg opdaterer løbende også i flyveren, hvor der skulle være wifi, jubii!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

A trip to Barcelona #2 - stress og mere stess!