En jordemoder der brød ud i latter

Mave mandag (17+0)

I dag er jeg 17+0 og i 18. uge. Baby er i denne uge omkring 18 centimeter i udstrakt form og vil i slutningen af ugen veje ca. 250 gram, hovedet har en diameter på 3,8 centimeter. Mængden af fostervand inde i maven svarer lige nu til ca 200 milliliter, og derfor er der for baby masser af plads til at slå koldbøtter.

Loove it!

Denne uge har været spændende og lidt af en rutchetur, tirsdag hjemvendte vi jo fra sydens sol, hvilket resulterede i en blødning, heldigvis havde det jo så et godt udfald (læs om udfaldet her), men det har betydet en uge der har været propfyldt med bekymringer, det har kriblet i fingrene for at bestille tid til endnu en scanning, for selvom jeg blev scannet onsdag, så manglede der noget, jeg var sikker på den var helt gal! Jeg har haft katastrofe tanker og forestillinger om senabort og det værste af det værste, det har slet ikke været sjovt! Heldigvis hjalp Felix sygdom lidt på det og en weekend med børnene hjemme har ikke givet tid til mange panik tanker, der er altid knald på! Og i dag blev jeg bekræftet IGEN i at alt var ok, da jeg hørte den fineste lyd til jordemoder, så først i dag kan jeg tage den helt med ro.

Udover alt det “triste” så har det været en fantastisk uge, for jeg har 100% mærket liv, flere gange, jeg er slet ikke i tvivl mere, det er så fantastsik! Små forsigte puf inde i maven, som kommer hver aften når jeg ligger stille og slapper af, det er så livsbekæftende! Det føles lidt som små vibrationer, lidt ligesom maven der rumler, også alligevel ikke, man skal have prøvet det! <3

Til slut steg jeg op på vægten i dag.. + 12 kilo, FUCK! Min Jordemoder var også efter mig i dag i forhold til vægten, men med hånden på hjertet, så tager jeg en dag af gangen, jeg vil have lov til at NYDE jeg er gravid, jeg gider ikke skulle være fanget til en bestemt kost og ikke kunne nyde at være tyk, blot for en stund. Kald med rebel eller dum, men jeg skal nok tabe mig efterfølgende, de næste 5 måneder er mine, jeg vil nyde dem <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En jordemoder der brød ud i latter