Livet på landet!

Den der med pædofili!

Har i læst det? Sagen om en mand som formodeligvis har forgrebet sig på intet mindre end 24 børn. Hold nu kæft det gør ondt, mit hjerte, STAKKELS FORÆLDRE OG STAKKELS BØRN! Og også stakkels alle de mandlige pædagoger som nu fortsat skal mistænkeliggøres på baggrund af en enkelt skør mands handlinger (såfremt han er skyldig). Jeg kan slet ikke være i mig selv, som størstedelen ser jeg rødt, i sådan et tilfælde er det virkelig det eneste hvor jeg kunne se mig selv udøve vold, bund ærligt!

Problemet er bare at hvad hjælper det at se rødt, at råbe højt og udøve vold? Selvfølgelig er det så klamt og forkert som noget kan være, men det er faktisk faktum at pædofili er ikke et valg man tager, det er noget man er født som, ligesom eks. man født homoseksuel. Og vores had og handlinger imod pædofile er jo i bund og grund med til at fortsætte denne cirkel, vi anerkender ikke at der er noget galt og faktisk findes der ikke deciderede tiltag til at hjælpe de her pædofile, de kan ikke bare gå til lægen og anerkende deres seksuelle præferencer og med det had der er imod dem, ja så er det også klart at ingen tør at prøve at få hjælp til at håndterer det her. Det er kun anerkendt som en fortrydelse.

Jeg sidder ikke og kalder pædofile for ofre, for det de gør er så klamt, forkert og uhyggeligt som noget kan være, og det ved de jo også godt! En morder ved også det er forkert at myrde og han skal også straffes for hans handling, INGEN TVIVL! Men vi bliver nød til at ændre vores syn, anerkende dem for det de er, som en del af at forebygge, for der findes mange pædofile som ikke handler fordi de ved det er forkert, men det ændre jo ikke på hvad der foregår i hovederne på dem, og det ændre ikke at det er ufatteligt svært at underkue ens seksualitet og det er jo også derfor mange tilfælde forekommer, fordi de bukker under for deres lyst.

Og ja der findes også nogen kombineret med en masse andre ting, som slet ikke forstår det er forkert, som er direkte ligeglade, men der er oftest også rigtig mange andre ting der ligger bag. Og nej jeg forsvarer ikke, eller holder hånden over pædofile, men jeg siger bare at det had og den forfølgelse og umenneskeliggørelse der er af pædofile den har modsatte effekt, om man vil det eller ej og kunne vi alle ikke godt tænke os at komme sådan ondskab til livs, jeg kunne i hvert fald, for aldrig om små uskyldige børn skal udsættes for sådan noget aldrig, og derfor er det vigtigt at forebygge, ikke blot råbe højt når det forfærdelige sker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Livet på landet!