Om at elske det ene barn højere end det andet!

De der FUCKING søvneksperter!

Sådan noget der, det får mig helt op i det røde felt! Her er tale om en såkaldt småbørns søvn ekspert, der promoverer sig selv på facebook. Det er forkert på SÅ MANGE MÅDER!

Den sælger ellers godt, “babyer skal ikke græde sig selv i søvn!”, her er tale om klare modstandere af godnat og sov godt”-metoden, godt! Så må de være empatiske! Men så stopper det også der, for det her indebærer så at vi fratager barnet alt dets tryghed, amning/flaske, og omsorg i form af tryghed og nærvær, amen hvad?! For så at begynde at snakke gode sovevaner.. og der sidder jeg bare og tænker, gode sovevaner?! Jamen for hvem? For det er da i hvert fald ikke for barnet eftersom det har fået frarøvet alt dets tryghed, det der gør det for barnet bliver en positiv oplevelse! Vi snakker forhelvede et barn på 8 uger.

Oveni det så er det at man ikke skal amme sit 8 uger gamle barn i søvn et direkte skørt råd! På deres side havde de uddybet i kommentarfeltet at det blot ikke var hver aften at barnet skulle ammes i søvn, men det gør det ikke mindre skørt! For det er faktum at et ammeforløb knap er etableret efter 8 uger, samtidig med at prolaktin niveauet er højest om aftenen og natten, det hormon der sørger for at kunne danne og fast holde amningen. Og derudover er det at gå direkte imod sst’s anbefalinger om friamning efter behov, det virker ikke ret ekspert-agtigt hvis du spørger mig!

OGSÅ TAGER DE FUCKING 600 KR I TIMEN?! Jamen hej, jeg tager lige 10 kr. I minuttet for at råde dig om hvordan du bedst muligt fratager dit barns tryghed og smadre jeres ellers fine ammeforløb. Sådan så der kan komme gode sovevaner på bordet FOR DIN SKYLD.

For det er netop hvad der sælger her, det er for forældrenes skyld, for at lette byrden, give mere frirum! Og er der en ting jeg slet ikke kan magte så er det den her egoistiske tilgang, det er forhelvede barnet det handler om, det er barnets behov for tryghed, der skal efterkommes, det skal være en god oplevelse for barnet og IKKE for forældrene. Så kan det være nok så frustrerende, men siger man a så siger man også b og TRO MIG, børn på 8 uger har knap nok vænnet sig til den nye verden, stop nu med at stil så mange krav, det er babyer og det burde sige alt, vores fornemmeste opgaver er at efterkomme DERES behov, slut!

Hvad man ikke gør for penge, suuuuuuuuk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at elske det ene barn højere end det andet!