Jeg er i fucking himlen!

2. graviditets undersøgelse 25+4 <3

I dag var jeg til 2. graviditets undersøgelse ved lægen. Det var som altid (ved min læge) en tynd omgang, jeg føler mig lidt som sådan en rutine der bare skal køres igennem, blodtryk tjek, urinprøve tjek, symfyse må tjek, og sådan kørte den ellers derudaf. Lægen startede dog med at grine fjoget og sige “nå.. du har født sidst i 2014, 2015, men du nåede det ikke i 2016, ærgeligt!“.. ha ha!

Men da vi nåede til symfyse målet og han skulle se min mave, var det første han udbrød “hold da op en mave der buler op af allerede, hvor mange er der derinde?!“, hvor efter han målte mit symfyse mål til 27 cm (til dem der undres, så er symfyse mål, længden på livmoderen målt uden på maven) det var så en del over gennemsnittet og her blev han lidt stille. “du har ikke graviditets sukkersyge?” blev det næste så, hvorefter jeg pænt fortalte at mit blodsukker var PERFEKT til glukose belastningen.

Han tænkte lidt og ringede så en kollega ind, de havde en længere dialog om min tidligere fødsel af Zacharias som var en ordentlig basse 4545 gram og 57 cm, og han var i tvivl om han skulle henvise mig til en vækstscanning. De blev så enige om at vente til og lade jordemoderen afgøre det, når jeg nu skulle afsted om 3 uger igen. Så lyttede han hjertelyd også blev jeg ellers sendt ud af døren.

Heldigvis for at jeg er erfaren gravid og intet forventer af de her lægeundersøgelser, det er simpelthen også for mærkeligt at man både er tilknyttet læge og jordemoder, da lægen ofte ikke aner ret meget, i hvert fald ikke de læger jeg har haft med at gøre! Ouh well, det er altid skønt at blive bekræftet i at det lille hjerte slår, det gør alligevel hele besøget værd. Også erfarede jeg at mit blodtryk var 137/90 og ikke ca 122/75 som det plejer, men nævnte lægen noget om det en stigning i mit blodtryk? næææææh.. Godt jeg snart skal til jordemoder igen, og ved at det nok skal gå, haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er i fucking himlen!