Outlet på det fedeste golf tøj!

Jeg har fået arbejde!!

I dag da jeg for 700 gang prøvede at rydde op og holde nogenlunde styr på hytten og der gennemtrængende lød en bippen ude fra toilettet som allerede havde lydt 3 gange i dag, der gik det op for mig.. At udover at være mor, som er hårdt arbejde nok i forvejen, samt rengøringskone i stor stil eftersom mine skønne børn endnu ikke forstår at rydde op efter sig selv, blogger og studerende, ja.. så er jeg kraftedme også vaskekone på fuld tid!

Den vaskemaskine og tørretumbler kører hver eneste dag, hver eneste fucking dag bruger jeg nok sammenlagt en time på at sorterer, vaske/tørre og ligge tøj sammen, og glemmer jeg det bare en dag, ja så flyder det over med vasketøj alle steder og jeg skal kæmpe en brag kamp for at indhente det tabte! Der er lige til at blive skør af og det er direkte skørt at vi kan omsætte så meget vasketøj, vi gør helt sikkert ikke noget godt for miljøet, det tror jeg ikke vi kan prale med.. eller det kompenserer nok for den manglende bil 😉

Ligegyldigt hvad så gør det det bestemt ikke bedre at jeg HADER det, jeg hader at ligge tøj sammen, og ligge det på plads, der går altid 2 minutter så ligger det i bunker og al mit hårde arbejde virker spildt og det aller værste er de fucking strømper der skal findes og parres med matchende partner, jeg kaster op! Hvis der nogensinde var et argument der talte imod at få lillebrøster, så var det fanme endnu mere vasketøj, jeg ved slet ikke hvordan jeg skal overkomme mere også med en lille baby der skider igennem bleen for et godt ord, hulk!

Så ja, jeg har fået arbejde, men bestemt ikke med min gode vilje! The joys..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outlet på det fedeste golf tøj!