Tanker om at blive mor til 3 børn på under 3 år!

Gætteleg, dreng eller pige? <3

Er det ikke tid til en lille gætteleg? Jeg ved jo stadig ikke hvilket køn baby er, jeg har prøvet at kigge forskellige metoder tikl at gætte køn igennem og afprøvet dem, jeg har fundet scannings billeder og mave billeder til at sammenligne med også er det ellers bare at komme med et gæt!

Også er der måske inspiration til når i selv skal prøve, for hold nu op der er mange metoder <3

Den kinesiske kalender:

Ud fra den kinesiske kalender (som kan googles) kan man se det skulle være en dreng, da jeg var 23 år ved befrugtning som fandt sted i november, men både Felix og Zacharias skulle være piger, måske jeg tager den omvendte 😉

 

Natron testen:

Jeg prøvede med natron, det er hvor man tilsætter 1 spsk natron i ens urin, bruser det skulle det være en dreng, sker der intet skulle det være en pige.

Der skete intet ved mig 🙂 = pige

 

Afløbsrens testen:

Igen inkluderer det urin og denne gang afløbsrens, hæld 1 spsk aflæbsrens i urinen, bliver den grøn pige, bliver den blå, dreng.

Her blev den blå 🙂 = dreng

 

Ring testen: 

Her tager man sin ring af og holder hen over maven i en snor. Laver den cirkler er det en dreng, kører den frem og tilbage er det en pige.

Her kørte den i cirkler 🙂 = dreng

 

Lyster:

Kigger man på cravings skulle sødt betyde pige og surt betyde dreng. Jeg craver kun isterninger og chokolade frapper fra mcdonalds. Så mon ikke det hører under sødt :b i de andre graviditeter har det også været søde sager 😉 Så pige.

 

Mavens facon:

Der er vidst mange forskellige udgaver, men med begge drengene har maven været kuglerund og siddet højt, denne gang synes jeg den sider længere nede, jeg har i hvert fald tendens til en delle forneden :p vurder selv:

Øverst Zacharias og Felix, nederst nu 31+0 <3

Nub teorien:

Jeg har præsenteret den for jer før. I får lige en beskrivelse samt billede fra nakkefolds scanningen, umiddelbart tænker jeg dreng, ha ha.. men bedøm selv <3

 

Her kan i se nub teorien 😉

 

Nakkefolds scanningen <3

Også får i lige Felix billede 1 og Zacharias billede 2 til at sammenligne 😀

Også er der vidst også noget med hovedformen, men der er jeg på udebane, ha ha <3

Så det er lidt blandet, jeg har ingen fornemmelse overhovedet! Så kom endelig med gæt, det er altid sjovt <3 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tanker om at blive mor til 3 børn på under 3 år!