10 positive ting ved at være gravid!

En hjemmefødsel #2 hvor vil jeg føde?

Så kom det ENDELIG, bedre sent end aldrig ha ha! Først i dag har jeg fået styr på tingene, overblik og først i dag har jeg en idé om hvordan det hele skal foregå.. Når man snakker hjemmefødsel så forbinder rigtig mange det med at føde i vand, i et fødekar.. Jeg har haft meget svært ved at beslutte mig i forhold til det og er kommet frem til at jeg IKKE vil føde i et fødekar. Tanken om at det skal stå i stuen og fylde, vand over alt og oprydning bagefter, det kan jeg ikke overskue, ligegyldigt hvor nemt andre får det til at lyde!
Jeg har født 2 gange uden vand og føler ikke et behov for at skulle gøre det, det er så fantastisk bare at skulle føde hjemme <3

Så hvad så?

Jo.. Planen er at jeg vil føde i vores seng, Søren lavede fornylig en helt ny seng og der er bare god plads og den er SÅ BEHAGELIG. Jeg synes også det er smukt at kunne huske på at lillebrøster kom til i sengen. Mange tænker sikkert ad, ha ha! For hvor må sengen bare blive ødelagt, klam og ulækker ikke? Men det er der også en løsning på.. Hele sengen bliver afdækket af maler plast, for derefter at få et par lagener ovenpå, lagener der kan smides direkte ud bagefter! Vi købte helt nyt sengetøj i forbindelse med den nye seng, også var det jo oplagt at bruge det gamle og slidte til formålet!

I dag kom min mor med 55 meter malerplast og i morgen er planen at afprøve hvordan det er, inden fødslen.. Se om det er for glat, træls og evt finde løsninger, så det er mest behageligt for mig.. Jeg tænker ikke der vil være problemer, men når man nu har 55 meter at gøre med, så kan man ligeså godt lige være heeelt sikker!

Så ja.. Jeg skal føde i vores seng og det er så surrealistisk at stå og kigge ind i soveværelset og tænke på at det er her det går løs, anytime.. Jeg glæder mig så meget! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 positive ting ved at være gravid!