Amning af 3 børn - hvordan fungerer det så?

I dag er jeg en uge gammel <3

I dag kl 20.52 er det præcis en uge siden jeg kom til verdenen ved en fantastisk hjemmefødsel, det har været helt vildt at opleve den her verden, den er så stor!

Min første uge har budt på mit første møde med mine storebrødre, de har været så gode og kærlige ved mig og jeg synes allerede de er så spændende! Alt deres larm finder jeg hyggelig og jeg sover aller bedst hvis jeg kan høre dem råbe og grine i baggrunden, jeg er ikke til stilhed!

Jeg har været på flere eventyr allerede, jeg har været ude og handle, til fotograf og jeg har flere gange afleveret mine storebrødre oppe i vuggestuen, alt imens jeg har sovet i viklen på min mors mave, det er det bedste sted i hele verdenen, det minder lidt om da jeg lå i hendes mave og jeg sover så godt deri, i hvert fald 3 timer, såfremt jeg er blevet spist af inden selvfølgelig..

Mælk er vigtig! Og jeg spiser tit og ofte, især om aftenen når der skal tankes op, nogle gange må jeg dele med mine brødre, men det er bare super hyggeligt, de må altid gerne være med, for de nusser og kysser mig hver gang og det kan jeg godt lide!

Ellers så siger min mor jeg er en glad og mild baby, jeg gider ikke græde ret meget, jeg nyder aller mest at sove, og det er jeg bare så god til, men bedst når jeg er tæt på mor! Hun roser mig også for mine utallige pølse og tisbleer som der er rigtig mange af <3

Men det er slet ikke så slemt at være kommet ud i den store vide verden, jeg tager det med et smil <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Amning af 3 børn - hvordan fungerer det så?