Vi har købt en bil!

5 ugers undersøgelsen <3

I dag var en stor dag, eller ikke fordi der skete noget vildt, men i dag skulle vi til 5 ugers undersøgelsen, og det er altid spændende! Ikke fordi jeg er et eneste sekundt i tvivl om at han trives, det er bare så spændende at høre hvor stor min lille mand er blevet.

Og lige så rart det var at få udløst spændingen, ligeså vemodigt var det altså også, for igen igen igen blev jeg mindet om hvor stor han allerede er blevet!

6050 gram og 62,5 cm <3 (4600 g og 55 cm ved fødslen)

Så ja han har bare fart på, og nej! Jeg kan ikke følge med.. Udover det blev han rost fra top til tå, han charmede sig endda ind på lægen med flere små smil og brokkede sig ikke en eneste gang, han er bare et rigtig pragteksemplar! Haha <3

Det aller bedste her er at jeg nu kan sige til alle omkring mig: “ja! jeg har mælk nok til alle 3!”, ikke at jeg selv NOGENSINDE har været i tvivl, men det har hele omverdenen, de tror alle pludselig at jeg ikke har mælk nok, fagfolk som familie, og vi har hørt det så meget at selv Søren nogle gange er i tvivl, men HA! Den der ler sidst ler bedst, kvindekroppen er et under og kan producere mælk i de mængder der efterspørges og ja.. Zilas mangler ikke noget i hvert fald <3

What a day, også bare på baggrund af 10 minutter ved lægen 😀 <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vi har købt en bil!