Det sværeste ved at være mor til 3 børn..

jeg har fødselsdag i dag ♡

Hip hip hurra,  i dag har jeg fødselsdag, i dag er det 24 år siden jeg satte mine ben på denne jord for første gang, det så vildt! Mest af alt fordi jeg føler mig “gammel” (undskyld!) men forhelvede, jeg føler kun lige jeg er blevet 18 år!

Så gammel og alligevel så ung, hånden på hjertet så betyder i dag som dag ikke ret meget,  vi får ingen gæster,  det er bare en helt normal dag, det er lørdag!  Jeg gider ikke,  jeg magter det simpelthen ikke!  Men forfanden hvor er det alligevel vildt med i dag,  for kun 24 år gammel  det faktum at jeg er så priviligeret at være mor til hele 3 børn, det er sku noget at være stolt af og det er jeg! Stolt og lykkelig over hvor heldig jeg er, jeg kunne ikke bede om mere!

Jeg er 24 år og fucking heldig!

Resten af dagen skal bare byde på hygge med mine skønne drenge, hvad vi finder på det tager vi hen af vejen,  jeg har jo ikke været ret sød med det her vejr :p ?

Jeg fik et fødselsdagskys ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det sværeste ved at være mor til 3 børn..