En kur alle kan være med på!

Vi kender ikke til bordskik.

I den perfekte verden, så sad vi sammen samlet om bordet og spiste aftensmad, samlingspunktet ovenpå en god dag. Det forekommer bare ikke herhjemme, faktisk har vi efter Zilas ankomst, fået indført nogle ret dårlige vaner!

Det er sådan i hverdagene at jeg er helt alene i spisesituationerne, jeg står med 3 små og skal selv forberede aftensmad, noget jeg altid gør i løbet af dagen, så det enten er klar på forhånd eller at tingene der skal forberedes er minimale, for ellers ville vi nok aldrig få noget at spise! De sene eftermiddagstimer er nemlig ofte præget af ulvetimen, trætte børn ovenpå institution, der er rigtig mange hensyn der skal tages og der passer madforberedelser bare ikke ind.

Når vi så når til spise situationen er den ligesom vinden blæser, det kommer an på vind og vejr, på humør ovenpå børnehave og vuggestue og det kommer an på om Zilas vil ammes midt i det hele. Én ting er sikkert, den der med at sidde samlet om bordet kan et fåtal af gange blive en realitet, så stikker den ene af, så bliver den anden ked af det, så er Zilas sulten, også kaster de store med maden. Derfor bliver maden ofte indtaget forskellige steder, som regl så sidder jeg ved Felix ved spisebordet indtil Zilas vil ammes, og jeg sætter mig i sofaen (halleluja for lille lejlighed og køkken al rum) og får halvvejs indtaget noget føde fra sofaens kant, det er nemlig ofte ikke muligt senere på grund af en træt Zilas. Alt imens Zachariasen sidder og ser Youtube videoer på computeren ved computer bordet, han nægter pt at spise ved bordet, og det betyder at han bare driller Felix, som heller ikke får spist noget og så er det lige nu løsningen. Så vi sidder spredt ud i hele hytten, men vi får mad alle sammen, og der kæmpes ingen unødige kampe for nogen af os.

Det er ikke specielt optimalt, men jeg har 4 arme for lidt og man er nød til at vælge sine kampe med omhu. Jeg trøster mig med at bordskikken nok skal komme og det vigtigste er at vi alle får et solidt måltid mad? forhåbentligvis bliver det bedre når Zilas i en nær fremtid kan sidde med ved bordet og jeg har armene fri.

Så herhjemme er bordskik ikke eksisterende, og det er helt okay ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En kur alle kan være med på!