Julekalender - 19. December

Vi har meldt juleaften fra <3

For første gang nogensinde skal vi holde jul selv, bare os! Sidste år skrev jeg et oplæg om hvordan julen var hjerternes tid – men ikke børnenes (læs her) og sådan bliver det hurtigt når man binder sig på alt for mange traditioner, i hvert fald her.

Derfor besluttede vi i år, at melde os helt ud, bare være os, også lave en stille og rolig dag ud af det, skabe vores helt egne traditioner, og nøj hvor jeg glæder mig! Juleaften bliver i børnenes tegn og faktisk har vi intet planlagt (skrig!) men med 3 små børn, så har jeg erfaret at det er dumt at have helt vildt mange forventninger, det går altid i hårknude og alle ens forberedelser virker forgæves, derfor tager vi det stille og roligt.

Selvfølgelig har vi nogle ideer, blandt andet skal nogle gaver komme fra julemanden, samtidig skal gaverne IKKE vente til om aftenen, måske vi pakker dem op løbende, måske alle på en gang. Derudover kommer min mor med julemorgenmad, der skal spises æbleskiver og risengrød (efter ønske fra drengene) også skal vi ud og sige hej til min far og ønske glædelig jul. Men intet er fastsat, vi tager den på gefühlen og ser hvordan humøret er på dagen, der skal nemlig ikke tvinges til noget som helst, hvis humøret blot er til tegnefilm og slik hele dagen.

Men jeg glæder mig MEGET, jeg føler for første gang nogensinde at det faktisk er en magisk tid, vi har haft besøg af nissen og snakket om julemanden, det er så fantastisk når børnene når den her alder hvor de forstår, jeg har genfundet den barnlige juleglæde <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Julekalender - 19. December