Tandemamning

En uge i en “pseudo-mors” sko – uge 4 ♡

Det har været en super uge. Der sker så meget med de børn pt. og der giver både nye udfordringer men også en masse smil!

Ugen har egentlig været rolig, vi har ikke lavet det vilde, Zacharias har bare været i dagpleje og ellers har vi nydt hinanden og været en familie, det er det skønne ved barselslivet, at man ikke skal nå noget ?

Fredag fik Zacharias sit sidste vaccine stik i laaaaang tid, nu skal han først vaccineres når han er 4 år gammel igen.. hvor er det altså bare vildt! Min store dreng😊 og han klarede det bare så flot, trods jeg havde en overtræt dreng med til læge der havde holdt fest siden kl 4 om morgenen ?

Zacharias er inde i en fase, hvor han vil bestemme alt, og går det ikke efter hans hoved bliver han total trodsig, det gælder når vi skal have tøj på, det gælder hvis der er noget han ikke må få, men som han vil have! Ja.. det gælder alt, og mine arme bliver snart trætte af en dreng der vrider sig rundt og flitsbuer så snart han ikke får sin vilje.. Jeg tager det normalt med et smil, tæller langsomt til 10 og prøver pænt igen, for jeg ved jo at det ikke hjælper at skælde ham ud, da han ikke forstår det, selvom man godt kan være tilbøjelig til det i afmagt. Og det kan til tider være svært at bevare overblikket når man samtidig har en Felix som græder og måske ikke gider ligge selv mere.. Men som skrevet tidligere så er der eneste der hjælper at aflede, afled med legetøj, sjove lyde, grin og hvis det er helt slemt så mad (den er en sikker vinder hver gang😀) og prøv at tag det hele med et smil, selvom det kan være voldsomt svært! ? Også bliver man nød til at kunne abstraherer fra gråden fra den yngste bare for et par minutter, ellers bliver man først skør!

Vi prøver at holde hovedet højt og husker på at det er en fase som er med til at forme den her lille søde dreng, han er ved at danne sig sine egne meninger og vil selv tage beslutninger og tænker man over det er det jo vildt stort!??

Udover det er Felix blevet så sej, han har fået en super døgnrytme! Zacharias bliver puttet kl 18 og det samme gør Felix og de sover begge uden problemer, hold nu op det er skønt! Det gør så meget at man har lidt fri og kan nyde lidt tid uden dem med en ro på, og det bedste af det hele er de ikke vækker hinanden når de sover! 😀 det var virkelig min største frygt de første par dage jeg turde snige mig ud af soveværelset og ikke være over dem hele tiden.. men de vækker på ingen måde hinanden når de vågner på skift! Seje drenge ? mor er stolt! Jeg ved selvfølgelig altid det kan vende med Felix da han ikke er ældre, men lige nu nyder jeg det til fulde, men er også klar hvis det ændres. 😊

Ellers har ugen været stille og rolig, hvordan har jeres uge været??

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tandemamning