Ikke igen...

En stor tak og sjove fødselshistorier?

Okay jeg sidder her og prøver at få styr på alle dem der har skrevet, 36 beskeder har jeg modtaget! Og hvor er i bare skønne at i vil dele, hver og en, og hold nu op jeg ville ønske jeg kunne dele alle jeres forløb, for det giver så meget at læse alt det, hvor meget i har kæmpet og hvordan et eneste forløb bare ikke er ens! Jeg har allerede lært en masse!? Og lad mig sige en ting, i er alle skide seje og nogle pisse gode mødre på hver jeres måde, ligegyldigt hvad ?

Nå men jeg sidder her og er helt forgabt mit projekt og trænger lige til en lille pause. Det bliver nemlig et længere varende projekt da der skal forfattes mange forskellige oplæg og hele bloggen skal designes om. men det bliver sååååå godt!?

Midt i alt det her har jeg fundet en masse sjove billeder fra begge mine fødsler..

Mig da jeg skulle føde Zacharias ?

Mig da jeg skulle føde Zacharias ?

Jeg har 2 fantastiske fødsler bag mig ?

Og nej i får ikke de helt sjove billeder, de er hemmelige?

.. og jeg sidder selv og tænker mig lidt tilbage, fødslen af Felix gik yderst stærkt, hvorimod min fødsel af Zacharias tog noget længere tid og derfor skete der også meget mere, faktisk fik jeg sagt rigtig mange sjove ting da jeg var i fødsel med Zacharias! ? Udover mit banden og råben og skrigen under hver ve, og min platte måde jeg undskyldte overfor både Søren og begge jordemødre når der var pause mellem veerne, så gjorde jeg noget rigtig dumt/sjovt!

Jeg fik under min fødsel ingen smertestillende, kun ilt, og under hver ve, der skreg jeg ind i den her iltmaske så vildt jeg overhovedet kunne, det fandt jeg åbenbart “ro” i! På et tidspunkt var jeg oppe og gå, og fik på en eller anden måde revet den her iltmaske af uden jeg opdagede det, og i 2 veer skreg jeg ind i en maske uden ilt, og da jeg endelig opdagede det, blev jeg så vred at jeg kastede masken i hovedet af jordemoderen, hun blev helt skræmt ? heldigvis så godtog hun min grædende undskyldning da veen stoppede og fortalte at det var langt fra det værste hun havde oplevet! Stakkels hende ?

Som sagt jeg trænger til en pause, et grin, så hvad var det sjoveste / dummeste i gjorde eller sagde under jeres fødsel? Her fik jeg vidst også fremstammet mange gange at jeg skulle skide og at jeg ville hjem!????

 

Tak fordi du læste med ?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

 

1

  • Dorskja

    Jeg havde voldsomme ve-storme i sindssygt mange timer, inden jeg til sidst fik ve-hæmmere, så jeg kunne få lagt epidural. Under disse ve-storme, fik jeg lov til at prøve karbad som smertelindring – og det hjalp da lidt. Så ville vi også prøve de såkaldte “bistik” , hvor de sprøjter saltvand ind i underhuden for at “aflede” smerten. Men det gjorde åbenbart så ondt, at jeg foretrak de sindssyge veer, imens jeg smed mig rundt i vandet og skreg som en gal – under et eller andet tidspunkt fik jeg så sagt til jordemoderen at hun fanme ikke var sød at torturere mig, når jeg i forvejen havde så ondt ? de talte det vist til 6 timer med ve-storme, så jeg var pænt udmattet, da jeg endelig gav op og fik epidural. Og det første jeg beder om, når vedroppet er lagt, er mad . Var pænt ligeglad med alt det der fødselshalløj – jeg skulle bare have noget at drikke og spise efter de 100 maratonløb, jeg følte mig have løbet med de veer der ??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ikke igen...