En uge i en "pseudo-mors" sko - uge 8 ♡

Ikke igen…

Ja så begynder jeg igen.. amning amning amning, stopper hun aldrig?? Nogle af jer måske tænker at jeg er trættende og høre på, at jeg snart skal finde mig et nyt emne, men ærligt! Så er amning noget jeg brænder for! Personligt mener jeg jo at amningen er skide vigtigt, primært for barnets trivsel!? Jeg har tidligere udtrykt min mening om hvor seje jeg synes ammende kvinder er og det at man ikke skal gøre amning til et tabu ved ikke at snakke om det og skåne flaskemødrene, som måske er ekstra sårbare (læs her) For amning er godt, det er sundt og det er fantastisk, hvis spørger mig! Alt det her betyder ikke den modsatte vej at flaskemødre er slemme og ikke gør det godt nok. Ofte tolker folk det bare sådan og jeg har flere gange mødt kommentarer fra folk der mener jeg aktivt dømmer flaskemødre.. Lad mig gøre en ting klart, jeg dømmer ingen, man skal passe på med at tolke!

Jeg tror hele problematikken i den her amme vs ikke amme debat ligger i manglende forståelse hos henholdsvis flaske og ammemødre, det er 2 helt forskellige verdener, der er forbundet med MEGET forskellige følelser.

Så nu vil jeg starte projekt “en god mor sidder i hjertet” på bloggen, og der skal jeg bruge jeres hjælp! Jeg skal bruge nogle historier, om mislykkede amme forløb men også vellykkede, jeg skal bruge jeres historier til et interview, hvor udover jeres forløb beskrevet vil jeg have stor fokus på jeres følelser omkring det her og også stille nogle spørgsmål og dilemmaer i skal svare på.

Det jeg skal bruge er:

1. Et forløb hvor man har brændt for at amme, og man har kæmpet men til sidst har måtte give op, efter længere tids kamp.

2. Et forløb hvor man måtte opgive amningen på grund af dårlig eller manglende vejledning.

3. Et forløb hvor man helt har valgt amning fra UDEN at prøve, hvor man bevidst har vidst at det var ikke var noget man havde lyst til.

4. 2 vellykkede ammeforløb.

 

Hvis du mener din historie er et bud og gerne vil dele det med mig/os, så smid en PB på bloggens facebook-side med en kort beskrivelse af dit forløb og jeg ser på det!? Jeg svarer så hurtigt jeg kan ?

 

Det vil blive lavet i 6 forskellige oplæg som alle kommer til at ligge på en permanent side på min blog, i håb om at folk vil læse det og at vi alle kan tage ved lære af hinanden.

Jeg håber selvfølgelig at i er friske på hjælpe og være en del af at lade os alle forstå hinanden, og jeg håber personligt selv på at lære noget, da flaske verdenen er så langt væk fra mig, jeg ved ikke en gang hvordan man laver en flaske MME ?

 

1454015898979

 

Tak fordi du læste med og jeg håber på at høre fra dig ??

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En uge i en "pseudo-mors" sko - uge 8 ♡