Zacharias pestopasta med kylling og bacon!

Hvornår stopper du med at amme?!

Hvornår stopper du med at amme? Ammer du stadig så stort et barn? Hvor længe vil du amme? Ammer i stadig?

Spørgsmålene kommer i mange forskellige udgaver, men har alle sammen det samme budskab, HVORNÅR HAR DU TÆNKT DIG AT STOPPE MED AT AMME?!

Det er lidt sjovt og ikke mindst eftertænksomt, hvorfor folk har så travlt med hvornår JEG vælger at stoppe med at amme, siden hvornår er det blevet MIT valg hvornår det skal stoppe, mig der bestemmer? Det kan godt være det er min krop, men mælken selvom den kommer fra mig er jo ikke til mig, den er til mine børn..
Og er mine børn ikke medbestemmende i alt det her? Har de ikke et valg med hvornår de synes de ikke vil have mere?
Generelt så er alle debatter når det gælder amning drejet over på moderen, moderen og hendes ret til at amme, hendes ret til at amme så længe hun vil, hendes ret til at amme offentligt, men hvad med børnene? Det er deres mad, deres behov!

Hvor er børnenes parti i alt det her? Hvor er deres medbestemmelse? Det er jo dem der fortsat gerne ville amme, det er jo dem der er sultne når vi sidder på en café, ikke os, ikke mødrene. Og nej nej, så kan vi trække paralleller til at børn ikke er myndige før de bliver 18 år gamle, og at det indtil der er mor og far der bestemmer MEN, faktum er stadig at børnene også har en “stemme” også når de er helt nye, også når de er 2 år, de har en stemme der har ret til at blive hørt, et behov de har ret til der bliver opfyldt.

Jeg siger ikke at det ikke er okay at vælge amningen fra, at vi alle skal sidde i rundkreds og langtidsamme vores børn til de selv siger fra, jeg siger blot det er eftertænksomt at ingen kommer og spørger Zacharias hvor længe han gerne vil ammes?

 

<3

<3

Her ammer vi indtil Zacharias og Felix selv siger stop, og ja også selvom de bliver 3 eller 4 år gamle <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Zacharias pestopasta med kylling og bacon!