Skøre råd - Du vil vel ikke have at han mistrives?

Ikke længere gravid – krise!

Jeg føler mig lidt alene på det her punkt. Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har/har haft det sådan her.

I forbindelse med det at blive mor er det meget normalt at opleve en identitetskrise, pludselig er man ikke længere en sig selv, men mor. Hele ens liv vendes på hovedet og man tager ofte sig selv og sit liv op til revurdering og oplever derfor en krise.

Her har jeg efter begge mine fødsler oplevet en lidt anderledes identitetskrise. Og jeg gennemgår den stadig.. Det er nemlig for mig utroligt svært at acceptere at jeg ikke længere er gravid. Jeg savner det ufatteligt meget. Jeg er jo også en af dem der ELSKER at være gravid, jeg elsker de følelser der medfølger, den spænding man oplever. Selvfølgelig er der ting jeg godt kunne være foruden, men som en helhed er der i mine øjne intet mere fantastisk end at være gravid!

2015-08-26 07.55.15

Jeg oplever misundelse når andre er gravide og et brændende ønske for at blive gravid igen. Jeg kan næsten græde ved tanken. Sådan en aften hvor følelserne sidder uden på tøjet. Jeg aer mig ofte refleks på maven og oplever fantom spark i maven.

Når jeg sådan sidder og skriver mine følelser ned, lyder jeg knap så rask. Men om ikke andet så er det sådan jeg har det. Jeg tror det bunder i at man pludselig oplever fra det ene sekundt til det andet, at man ikke længere er gravid, tæppet bliver revet væk under fødderne på en, og samtidig med man ikke længere er gravid, så mister man ALT fokus. Før smilede folk til en i bussen og aede ens mave, der blev taget hensyn, også fra det ene øjeblik til det andet, så er det barnet og ikke en selv det handler om, man bliver pludselig glemt midt i alt lykken. Det er jo en KÆMPE omvæltning!

Jeg tror i min situation er det ekstra hårdt, fordi jeg har været gravid flere gange og jeg har fuldført 2 graviditeter næsten lige i træk. Jeg tror virkelig at det medfører at følelserne bliver endnu stærkere, og selvfølgelig fordi jeg elsker det så meget!

 

Har du oplevet ligende følelser eller er det bare mig der er underlig??

 

Tak fordi du læste med ?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

2

  • Leonora

    Ja, jeg kender det, selvom jeg har det lidt ambivalent med at være gravid. Jeg både elsker og hadet det. Jeg elsker følelsen af at lave et barn, men jeg har så hårde graviditeter at det virkelig trækker tænder ud. Ved sidste graviditet var de mange læge- og jordemoderbesøg faktisk mere belastende end spændende fordi jeg havde to små i forvejen, og jeg blev tit nødt til at tage en af dem med. Men jeg håber sådan jeg om nogle år får lov at føde igen, for det er så spændende og vildt. Jeg har haft 4 graviditeter på 4 år, og fået 3 børn ud af det, så nu tager vi en pæn pause. Men jeg savner det alligevel og så samtidig slet ikke ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Jeg har det på præcis samme måde.. 3 graviditeter på 2,4 år. Og 2 sunde og raskebørn ud af det..
    Men alligevel er jeg misundelig på alle de gravide jeg kender og møder. ??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Skøre råd - Du vil vel ikke have at han mistrives?