Skøre fagfolk - Dit barn er bagude!

Pak “politiker-mor” væk!

Det at have børn, at være mor og forældre er snart værre end politik. Politik handler jo i bund og grund om forskellige ideologier, forskellige modeller, som man hver især tror på er med til at skabe grundstenene for et godt samfund.

Når vi snakker børn er der også så mange modeller ofte i kontrast til hinanden samsovning vs “godnat og sov godt”-metoden, flaske vs amning, BLW vs grød.. ja eksemplerne er mange, altsammen forskellige modeller man handler ud fra i bedste overbevisning. Jeg tror ikke der er nogle mødre der handler og tænker at det absolut ikke er i ens barns interessere, men gør det alligevel.

Men det er som om vi glemmer det, det er som om at vores måde er den eneste rigtige, vi bliver sådan nogle “politiker-mødre” der dikterer hvordan man SKAL gøre, hvad der er bedst for barnet. Vi finder de her modeller frem og sidder og kører på hvorfor netop vores tiltag er det bedste! Hvorfor lige præcis at langtidsamning er upassende udfra vores model om max at amme et år, hvorfor flaske slet ikke passer ind i nogen model og at MME nærmest burde være forbudt eller hvorfor det at sove hver for sig er en langt bedre model rent sikkerheds mæssigt.

OVERALT på facebook er der altid gang i glohede debatter, hvor “politiker-mødrene” bliver personlige, peger fingre og ter sig værre end Lars Lykke og Johanne Schimdt i en glohed debat om velfærd.

Og hvorfor?

Fordi man mener man har ret, man har den rigtige model.. Men modsat rigtige politikere så får “politiker-mødre” ingen løn. Så hvad får man egentlig ud af det? For så længe man selv mener man handler udfra den rigtige model og varetager ens børns interesse, så har man jo vundet!

Så lig nu forhelvede “politiker-mor” på hylden og nyd at dine børn får lige præcis det du mener er bedst, stop med at peg fingre og nyd i stedet dine børn, se dem vokse op i stedet for at brug den dyrebare tid på at fortælle alle andre hvordan de skal gøre, for inden du får set dig om, så er de voksne, og pludselig ærger du dig over at tiden forsvandt mellem fingrene på dig ?

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

 

Nyd tiden!

Nyd tiden!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Skøre fagfolk - Dit barn er bagude!