Børn og seksualitet!

IRRITERENDE sætninger man hører når man venter pseudotvillinger!

Jeg har været inde på nogen af dem før i nogle af mine oplæg, men jeg kom til at tænke tilbage på nogle af de utrolig irriterende sætninger man møder på sin vej, når man venter pseudo-tvillinger, måske nogen kan genkende det ?:

 

  • Var det planlagt? Nogle vil kunne svare ja og andre nej, men ligegyldigt hvad så ligger det lidt i luften at intet normalt menneske ville planlægge at få 2 børn SÅ TÆT!
  • Skal du ikke nyde *indsæt selv navn* først? Siden hvornår kan man ikke nyde 2 børn på samme tid?
  • Hvorfor har i så travlt? Sidst jeg tjekkede handlede det ikke om jeg er en fødemaskine, som var på overarbejde, men det at jeg gerne ville give mine børn hinanden!
  • Det bliver hårdt! Efterfulgt af en laaaaaaaaang skrækhistorie.. Og her sad jeg og troede det hele blev legende let, at den store kunne agerer fuldtids barnepige for den yngste! Hvorfor ellers få 2 børn?
  • Puha godt det ikke er mig! Ja eftersom du har 0 børn og absolut ikke ved hvad du snakker om, så lad os bare sige, godt det ikke er dig!
  • Din krop bliver aldrig den samme oven på 2 graviditeter efter hinanden! Nu får jeg heller ikke børn for min krops skyld.
  • Det er da synd for *indsæt selv navn*! Ja for det der med at elske 2 små børn lige højt, at opfylde begge deres behov, det er jo ikke muligt, det ved vi godt!

 

Det er lidt sjovt, for kigger man bare en generation tilbage så var pseudotvillinger helt normalt, men i dag er man nærmest unormal hvis man vælger at få 2 børn tætte! Mine unger var planlagte, så hårdt var det heller ikke og de får begge lige meget kærlighed, man kan godt elske 2 børn lige højt ?

Felix og Zacharias ?

Mine skønne pseudotvillinger?

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

1

  • Linda

    Hej.
    Kender udmærket disse irriterende sætninger… Vi valgte PLANLAGT at få pseudotvillinger TO GANGE. Nu har vi to store piger på 14 og 13 som har haft en masse glæde af hinanden TRODS de er MEGET forskellige. 7 år senere fik vi to drenge, som nu er 6 og 5 år. Det er fantastisk og jeg kan kun råde til at få deres børn tæt på hinanden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Børn og seksualitet!