JEG SKULLE HAVE HOLDT MIN MUND!

Børn og seksualitet!

Sjovt som jeg sidder her og skal skrive det her oplæg, finder jeg det grænseoverskridende, af frygt for hvilke kommentarer det kan medføre. Tænk sig at de social medier har en sådan magt, de der skide sociale medier altså, og at nogle mennesker er så.. ja! Lad mig ikke bruge unødige skældsord..

Nå.. men i den sidste tid er der gået et billede af en far der sidder med hans datter i badet viralt. Det er blevet kørt op og ufattelig mange mener at det er for meget, at det ikke hører sig til.

Billedet der er oppe at vende lige nu

Billedet der er oppe at vende lige nu

Det er set flere gange, billeder der bliver tolket drejet og vendt helt forkert i forbindelse med børn, og sørme ikke også om der sidste år blev diskuteret om det var ok at kysse sit barn på munden, da det kunne have seksuelle undertoner – gøre barnet seksuelt forvirret!

Min mening – Jeg forstår virkelig ikke hvad der sker i folks hoveder! Faktisk finder jeg det grænseoverskridende og forkert, at nogle overhovedet kan kigge på et billede af en far der er i bad med hans datter, eller folk som mener man ikke skal kysse sine børn på munden, at de kan se på det med et seksuelt aspekt, mene det er forkert.

Værst af alt så lever vi i et land hvor nøgenhed bliver markedsført som aldrig før, man kan ikke se tv en fredag aften med børnene uden af reklamerne er fyldt med bryster, bar hud og bagdele.. Men det er ikke det vi synes er forkert, nej det er faren der går i bad med hans datter! Vi gør vores kroppe og vores seksualitet til noget forbudt, noget man ikke snakker om, og virkelig! Så er det altså at gøre sine børn en bjørnetjeneste, for hvis de vokser op med at deres seksualitet ikke er noget man snakker om, det er et forbudt emne, samtidig med de vokser op i en verden hvor sex bliver brugt til at sælge og paradise ruller over skærmen uden censur, så snak lige om børn der vokser op og bliver dybt seksuelt forvirret!

Værre er at børn jo ikke ser hvad vi ser, det hele er skabt ud fra vores egen seksualitet, fordi vi forbinder vores kønsdele med sex, så gør børn altså ikke.. Børn leger og udforsker og lærer på den måde sig selv og deres krop at kende, det er helt naturligt. Børn ser mor og far der er nøgne bare som mor og far.

Så helt ærligt lad nu vær’, stop med at lad jeres egen seksualitet sætte en stopper for jeres børns, de ved selv hvor deres grænser går og så længe i og de selv er okay med det så bad, kys og kram alle sammen, som en stor familie!? nøgenhed er det mest naturlige i den her verden og det skal bores børn også vide!

 

Tak fordi du læste med ?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG SKULLE HAVE HOLDT MIN MUND!