Et BLW eventyr #5 (ind i munden)

8 Gode grunde til at rejse med små børn!♡

Kan du ikke beslutte dig for om det er for tidligt, eller om det at rejse med dine små børn bare vil blive mere frustrerende end hyggeligt, så kommer her 8 gode grunde til hvorfor det netop er en god idè at rejse med små børn?:

 

  • Rejsen går altid meget hurtigere, da man skal være på hele tiden og derfor slet ikke når at kede sig!?
  • Folk er utrolig hjælpsomme når man rejser, lige fra stewardesserne der hjælper med bagagen til alle mennesker der rejser sig i bus og tog?
  • Man får pladser for sig selv i flyet, for hvis der er tomme pladser andre steder, så har de små larmende børn det med at skræmme potientelle naboer væk og derfor får man masser af arm, ben og legeplads i den ellers lille flyvemaskine!?
  • Kan du sige special behandling? I nogle lufthavne er der seperat told uden kø og stress til børnene familier, mange flyselskaber tilbyder ekstra service til små børn og tit og ofte kommer man foran i køen og rigtig mange andre goder?
  • Man får oplevet ting man ellers ikke ville opleve, hvor man før hellere bare blot ville dase på hotellet/i lejligheden eller højest tage til stranden, kommer man på fantastiske eventyr i zoologiske haver, forlystelsesparker, akvarier og meget mere, ting du aldrig havde overvejet at opleve før!?
  • Man er undskyldt for at fylde tasken op med søde sager og så selv sidde og spise af dem, eller købe hele vognen for slik og søde sager når de kommer rundt i flyet eller andre steder, for det er jo bare til børnene!
  • Man bliver altid husket på at smøre sig ind i solcreme, da ens børn konstant skal smørres ind og derfor undgår man at komme hjem og ligne en rød tomat?
  • Sidst men ikke mindst så er det fantastisk og super berigende, at se sine små poder lyse op over alle de nye indtryk og hele den “nye verden” også selvom de måske ikke forstår at de faktisk er på ferie ??

 

Så afsted med jer ?

 

FB_IMG_1455179220616

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et BLW eventyr #5 (ind i munden)