Jeg kunne dræbe!

En omvandrende sæk kartofler ?

Jeg ser tit de her top lækre mødre, der har både tid til at ordne hår og ligge make-up. De ser for mig drøn godt ud, måske er det fordi de bare gider at gøre lidt! Når jeg så kigger på de her total seje overskudsmødre og bagefter kigger mig selv i spejlet, så dør jeg lidt af grin ?

Ja godmorgen..?

Ja godmorgen..?

Der står jeg i mit krøllede meget grimme tøj, med mit uglede hår og min blege hud uden nogen former for makeup, og ser så træt ud at det er helt pinligt!? jeg har ikke brugt make-up i år overhovedet, og jeg glemmer tit at friserer mit hår, så det er helt filtret og nærmest en stor uldtot! Suk.. Nu lyder det lidt som om jeg ser ned på mig selv, det gør jeg altså ikke! Jeg er 100% ligeglad med hvad andre tænker, jeg prioterer bare at kunne sove lidt længere i stedet for at gøre mig lækker, og jeg elsker det! haha.. ?? Men er jeg den eneste der går rundt og ligner en omvandrende sæk kartofler? For nogle gange kan jeg godt føle, at jeg stikker mig lidt ud i mængden ?

Og til alle jer der har tid og overskud til at gøre jer kønne, i er sku overskudsagtige, respekt til jer ??

 

Tak fordi du læste med ?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg kunne dræbe!