En stor tak og sjove fødselshistorier?

Jeg kunne dræbe!

2016-02-24-10-40-46--1029240029

Okay okay okay.. måske lidt dramatisk! Men jeg er så sur!

I morges da jeg var på vej hjem fra dagplejen, kommer der 2 piger gående i mod mig og Felix der ligeså fint ligger og sover i barnevognen. Jeg kan godt se de her piger pjatter og har det rigtig sjovt, og lige i det sekundt de går forbi barnevognen bryder den ene ud i sang total højlydt og skingert, jeg tænker det har været en eller anden intern joke, hvilket resulterer i at Felix vågner op med et sæt og sætter i et skrig! Hold nu kæft jeg blev vred! Og for første gang skældte jeg virkelig ud, haha! Jeg fik først spurgt om det var med vilje, at hun gerne ville vække min søn, da hun gjorde det lige i det sekundt de gik forbi, og om de synes det var morsomt at vække andre folks børn! Stakkels dem, de blev helt forskrækket! Til sidst fik jeg sagt at en anden gang så skulle de lige vise noget hensyn for nu skulle jeg slåsse med en vågen og sur dreng hele vejen hjem og der var et stykke endnu. Alt det her blev sagt i en meget hård tone, men hvis i vidste hvad der foregik i mit hoved..

Når sådan noget sker, jeg bliver overtaget af en eller anden form for dyrisk lyst til at slå ihjel, lidt voldsomt måske ? men altså jeg kan mærke den der vrede som en vulkan, og jeg har bare lyst til at råbe og skrige og slås, ja alt muligt, jeg bliver helt primitiv, for INGEN skal vække mit barn INGEN!

Normalt så er jeg ikke personen der siger noget, og hvis folk før har gjort det, så kigger jeg tit på dem med mine store brune øjne og siger ligeså stille “der ligger altså en lille en og sover dernede” og hvis det virkelig er slemt, siger jeg intet med giver dem dræberblikket, ta den og fest? er af natur ret usikker og virkelig konfliktsky, når det kommer til fremmede mennesker! Men ligegyldigt hvad så når sådanne situationer opstår, så er vreden der stadig, lysten til at slå ihjel, og slås.. Jeg lader den bare kun være i mit hoved, men i dag var det lige nok og for første gang fik jeg “sat dem på plads” haha!

Det værste er at vi ved jo alle godt at 90% af gangene når sådan noget sker, så er det bare fordi folk ikke tænker sig om. Ligesom med det meget kendte problem, med folk som står 100% i vejen når man kommer trillede med barnevognen, og man får øjenkontakt med dem og de bare ikke flytter sig arh fuck, så flyt dig dog for h$/%$&&££ men nogle folk tænker bare ikke længere, desværre! Og vejen frem er nok ikke at slå ihjel og slås eller skælde ud, vejen frem er nok at pointere det pænt ligegyldigt hvad så folk i fremtiden vil tænke over det. Men forfanden altså hvorfor kan folk ikke også bare lade vær med at vække mit barn?!??

 

Tak fordi du læste med ?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK  INSTAGRAM   BLOGLOVIN

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En stor tak og sjove fødselshistorier?