Curlingforældre.. Godt eller skidt?

10 gode grunde til at elske dine hængebryster!

Jeg kender så mange der er kede af deres hængebryster, men fat mod, for helt dumme er de nu altså ikke sådan nogle. Her kommer 10 gode grunde til at ELSKE sine hængebryster:

 

  1. I amme stadiet kan du amme liggende, stående, gående og løbende ? Og du kan endda også kaste dem ned i liften, så du er fri for at flytte på en sovende baby.
  2. Du har ikke problemer med ikke at kunne sove på maven på grund af eventuelle ømme bryster, du kan bare kaste dem ud til siden og ligge dig til rette!
  3. Vi kender alle dem der med at gemme ting i BH’en, men nu kan du også gemme ting under brysterne, det ultimative gemmested, og der er ikke farer for noget falder ud!
  4. Fryser du kan du nemt varme dine hænder under dine bryster.
  5. Skulle du nogensinde være i tvivl af uforsigelige grunde, så hjælper tyngdekraften og dine brysters position hurtigt med at fortælle om du vender op, ned eller måske på siden.
  6. Kun hængebryster kan lave den helt rigtige og gyngende bevægelse man blandt andet ser i slowmotion i baywatch.
  7. Mænd skulle eftersigende elske bryster i bevægelse og det må man sige sådan par hængebryster klarer til UG!
  8. I den perfekte BH kan hængebryster give den smukkeste kavalergang, der er ikke plads til nogen “motorvej” i mellem dem.
  9. De er utrolige sjove at lege med, f.eks. se om hvor meget vægt man kan bære under dem, eller om det egentlig er muligt at få dem over nakken, super god tidsfordriv, hvis man keder sig ?
  10. Er de kommet på baggrund af en graviditet så bær dem med stolthed, det er et “mærke” på det eller de skønne børn du har bragt til verdenen?

 

bryster1

 

Så du skal ikke være ked af det, sådan nogle hængebryster er super praktiske!?

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

1

  • Jo

    Da vores baby kun var nogle måneder, og hun skreg af træthed og overstimulerethed når vi kørte bil, ønskede jeg mig ofte, at mine bryster var en halv meter lange, så de nemt kunne nå hende! 😀 hurra for lange bryster!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Curlingforældre.. Godt eller skidt?