Overskudsmor?!

De der røvkedelige børn!

Jeg har snakket om noget ligende i et tidligere oplæg, nemlig hvad ens forestillinger var under graviditeten kontra det som det så endte med (læs her)

Men noget der rent faktisk er mindst ligeså sjovt er hvordan jeg tænkte inden børn var en del at mit liv, inden jeg drømte om en graviditet og inden jeg var gravid, mit syn på mødre da børn ikke var en del af mit liv.. Og hold da op jeg er blevet klogere ?

 

Mine tanker inden børn:

  1. “Så træt kan man da heller ikke være!” jeg hørte tit mødre beklage sig, beklage sig over manglende søvn og hvor hårdt det var! Jeg rynkede ofte på panden og tænkte at så hårdt var det vidst heller ikke, jeg formåede sku da at feste til kl 4 om morgenen, for så at stå op og tage i skole, uden at lide nogen nød! kyllinger… 
  2. “Så opdrag da det barn!” Ofte når jeg så børn løbe rundt og stikke af fra mor, så kunne jeg ikke lade værd med at kaste om mig med termer såsom, curling forældre og det faktum at mine børn i hvert fald skulle opdrages ordentligt!
  3. “Så få da en barnepige!” Når mødre kom med sætningen om at de ikke kunne komme til den næste sammenkomst/fest, fik jeg hovedpine! Så var det da heller ikke sværer at få en barnepige eller få ens forældre til at passe det her barn/børn.
  4. “Så find da noget andet at snakke om!” Når jeg snakkede med andre mødre synes jeg bestemt samtale emnerne blev lidt kedelige, jeg var jo klar til at snakke om weekendens strabasser mens de ville snakke om bleer og babymad. Det var da skide kedeligt!
  5. “Så søde er de da heller ikke” Babyboom og babyspam på facebook, ærligtalt det sagde mig intet. Faktisk syntes jeg slet ikke babyer var så søde, og aller mest så syntes jeg at alle babyer lignede hinanden, så derfor var det da heller ikke mere spændende!

 

Kontra mine tanker om det i dag:

 

  1. “Så træt kan man da heller ikke være!” Jeg skulle bare vide skulle jeg, efter at have oplevet at få abrudt min søvn hver time, følelsen af at blive tortureret og ikke mindst at opleve at græde af ren og skær udmattelse/træthed, ja så var en bytur efterfulgt af skole, fu**ing piece of cake!
  2. “Så opdrag da det barn!” Ja sådan har jeg faktisk tænkt i lang tid, jeg var/er jo den perfekte mor ikke? Ingen fejl.. nej, det var så lige indtil jeg blev bekendt med selvstændighedsalderen, så kan opdragelse være noget så ubetydeligt!
  3. “Så få da en barnepige!” Giiiiid det var så nemt og lige til! Gid man bare kunne kaste sine børn videre velvidende om at de ikke ville blive kede af det, at de ikke ville savne en og ikke mindst at man ikke ville savne dem mere end noget andet, og pludselig så er ideen om at komme ud slet ikke så tiltrækkende!
  4. “Så find da noget andet at snakke om!” Ja ligesom jeg ikke gad at høre på babysnak, så gider jeg omvendt nu ikke at høre på snak om alkohol og byturer, ærligttalt, så er det så langt væk fra mig nu, som babyer den gang var som mig.
  5. “Så søde er de da heller ikke” Nej så søde er de heller ikke, de er jo gude smukke! Jeg elsker babyer og ikke mindst så elsker jeg babybilleder, de er så dejlige og livsbekræftende, og der findes sku ikke en eneste baby der ser ens ud ? alle babyer har helt specielle træk fra deres forældre, det skinner altid igennem!

 

Jeg er blevet klogere??

 

haha!

haha!

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Overskudsmor?!