Pak "politiker-mor" væk!

Hvilken barnevogn er du?

Collage 2016-04-27 18_55_53

Det er sjovt med de der barnevogne, for udover at der i mor-verdenen er propfyldt med “politiker-mødre” (Læs her) så er der den besættelse af at have den helt rigtige barnevogn, og lur mig om der ikke går lidt sport i den. De fleste mødre skal i hvert fald altid nævne hvordan deres “vogn” har kostet over 10.000 kr, hvilket mærke og hvilken model, og er du en rigtig pro mor, så ved du lige præcis hvilken barnevogn der er tale om..

Emmaljunga bigstar supreme i læderlook med drejehjul, kan få de fleste mødre til at blive ellevilde, lidt ligesom med biler! Ligesom en Audi skriger af stil og succes og en BMW af fart og drengerøv, så siger valget af barnevogn også rigtig meget om os mødre.

Sååå hvilken barnevogn er du?

 

"Den klassiske"

“Den klassiske”

Emmaljunga, odder, basson.. Ja you name it! Her går vi ikke så meget op i mærker men mere det her klassiske barnevogns look, helt clean og tidsløst. Det passer til moderen der er tager det sikre valg, der skal ikke gambles med noget da kvalitet spiller en kæmpe rolle, intet er skal der være sparret på til hendes børn!

 

"Kombivognen"

“Kombivognen”

Kombivognen som ofte også kommer i en kæmpe pakkeløsning, er til den praktiske mor. Hende der tænker både økonomisk men også fremadrettet, der er ikke nogen grund til senere at skulle ud i spekulationer omkring hvilken klapvogn og hvorfor, for her kommer det hele samlet!

"Søskende/tvillingevognen"

“Søskende/tvillingevognen”

Søskende/tvillingevognen vidner om en mor der har fået lidt for mange børn lidt for hurtigt, til at en normal vogn kunne opfylde hendes behov. Det er til den travle men overskudagtige mor, hvor der altid er fart over feltet, hende som sjældent sidder stille, men også er fyldt op med overskud til at tackle ikke 1 men 2 små børn.

 

"Show-off vognen"

“Show-off vognen”

Alle barnevognes farrai, den er købt ikke af praktiske grunde og slet ikke af økonomiske grunde. Den tilhører en mor der godt kan lide at vise sig frem, en mor der har økonomisk overskud og som slet ikke er bange for at vise det. Denne vogn tilhører den yderst selvsikre mor.

 

"klapvognen"

“klapvognen”

Nogle mødre ejer og har aldrig ejet en barnevogn og har fra start af en klapvogn (med lift i) klapvognen tilhører en mor der er i stand til at tænke ud af boksen og finde løsninger i stedet for forhindringer, måske var en barnevogn for stor til kælderrummet eller bare for klodset til alle de gåturer den skulle ud på. Også tilhører den en endnu mere praktisk og økonomisk mor end “kombivogns-moren”, da at starte ud med klapvogn ligesom er at “take it to the next level”.

 

Husk på det bare er sjovt og ballade ?

 

Tak fordi du læste med?

 

Følg gerne bloggen herunder: 

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pak "politiker-mor" væk!