Fit med pokemon go på 30 dage!

Børnepengene skal bruges på……….

Ramaskrig! Hvad skal børnepengene egentlig bruges på? Er de kun til barnet? En ekspert siger det kan være fatalt at indregne dem i ens eget budget.. Holdningerne er mange, men helt ærligt ikke? Siden hvornår kommer det egentlig os ved hvad andre bruger deres penge på?

Når det omhandler økonomi så har vi alle vidt forskellige prioteringer! Nogle går op i at bruge penge på mærketøj til deres børn, mens andre mest køber brugt.. Og nogle køber kun økologisk til deres børn, imens andre ikke går op i økologi. Eksemplerne er mange og det er måderne folk håndterer sine børnepenge på også!

Skal der ikke være plads til det? Blot fordi pengene er “en gave” (man betaler vel skat netop af sådanne årsager) så er der vel ikke nogen der skal dikterer præcis hvad de skal falde på? Dem der vælger at bruge børnepengene på sig selv, de forsørger da forhåbentligvis også deres barn i hverdagen og til dagligt, jeg tænker at ingen fornuftig forældre lader sit barn i nød, for at priorieter sig selv. Vi har efterhånden allesammen så travlt!

Herhjemme har børnepenge gået til lidt af hvert, nogle gange har de gået til at komme igennem måneden, andre gange har de været brugt på oplevelser og turer til ungerne, og så har de også været brugt på at betale mine fag, da jeg ellers ikke havde pengene. Så her går de nu bare hvad end der trænger til. ja.. Det hedder børnepenge, men vi er for filan en familie, hvis mor og far skal have fællesøkonomi så skal børnene da også! (Sagt med et smil på læben).

 

Tak fordi du læste med<3

Følg gerne bloggen herunder:
FACEBOOK   INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fit med pokemon go på 30 dage!