A trip down memory lane - en barndom med mobning........

Børn, tisseri og føtex!

Når man har 2 helt små børn, så støder man ofte ind i nogle problematiske situationer. De her situationer opstår ofte når man er alene, har børnene og det er jo bare typisk!

Det kan være når begge unger skriger på samme tid, eller når de vil løbe hver sin retning, og man står tilbage og føler man er ved at blive revet midt over! Det er bare SÅ MEGET sværer med 2 små børn hvor man ikke bare kan forklare den ene, at man skal blive her, bare at man skal høre efter hvad der bliver sagt.

I dag oplevede jeg en af de her situationer, noget jeg har prøvet et par gange før, så heldigvis var jeg lidt på forkant! Men det gør ikke situationen lettere og denne her gang udviklede den sig også helt vildt komisk!

Når man står alene midt i centrum med 2 små børn og SKAL TISSE?! hvad gør man så?!.. haha! Hvordan fanden klarer man den, især når antallet af offentlig toiletter er begrænset til enten Føtex eller de der skide betalings toiletter, og som en hver anden “normal person” så har jeg selvfølgelig ALDRIG 2 kroner på mig, og især ikke når jeg skal tisse!

Så her står jeg, midt inde i Randers og skal pludselig tisse! Jeg styrer direkte mod føtex som jeg har gjort mange gange før, og i dag har jeg selvfølgelig søskendevognen med, et LAAAAAANGT skrummel, og utrolig uhandy, når man skal have det med op på føtex’ toiletter.

Føtex toiletter er i Randers, hvis du spørger mig, så klamme at jeg ikke bare kan lade vognen stå uden for og tage børnene med ind, for at sætte Felix på det gulv, det er direkte uansvarligt!

Så jeg får bakset vognen ind, man skal åbne en dør, her er et lille “venteværelse” med 3 dører, et dametoilet, et mande toilet og et handicaptoilet. Jeg får bakset vognen ind i rummet, og vognen er så lang at den stortset spærrer for alle dørene. Jeg fik mange blikke 😀 Jeg skynder mig at hive i døren til handicaptoilettet. Der er låst!! og det er det eneste af de 3 toiletter, hvor vognen kan komme ind..!

IKKE meget plads i "venteværelset" haha!

IKKE meget plads i “venteværelset” haha!

Vente, vente og vente.. Efter laaaaaaang tid, vi snakker nok 10 minutter (10 minutter hvor jeg hopper og danser samtidig med at jeg må underholde 2 skrigende børn, halleluja for at kunne multitarske!) beslutter jeg mig på en dames opfordring, at gå ud på dametoilettet, så må jeg ignorerer bakterier og bare sæbe ungerne ekstra godt ind i aften badet. Lige i det jeg skal til at gå derud, kommer der en anden dame ind og går direkte ud på handicaptoilettet, WHAT?!.. Der var da låst! Eller det var der så ikke, min hjerne troede der var låst, og her har jeg stået forgæves og ventet i 10 MEGET LANGE minutter, og bildt alle Føtex kunder ind at jeg stod her, fordi handicaptoilettet var låst. hahahaha! Forhelvede.

min mås kunne næææææsten ikke være der :D

min mås kunne næææææsten ikke være der 😀

Men vi fik tisset som i kan se, og det er absolut ikke fordi der er meget plads, og når Zacharias vælger at slukke lyset midt i det hele, og jeg hverken kan komme frem og tilbage for den skide vogn.. ja! Lad os bare sige at det gjorde “turen” lidt mere spændende, hahahaha!

 

Tak fordi du læste med <3

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM

1

  • Cecilie

    Et hint kunne være at bruge toilettet på biblioteket 🙂 det kunne jeg godt finde på hvis jeg var i den situation 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

A trip down memory lane - en barndom med mobning........