Kære blog #1

Den perfekte fødselsdag.. eller?

Så er dagen over, sikke en dag! Jeg priser mig lykkelig over at være mor til jordens mest fantastiske dreng, som har udviklet sig så flot og til et utroligt tillidsfuldt og åbent lille menneske! Jeg er stolt med stolt på, jeg har sku gjort et formidabelt stykke arbejde! haha <3

Dagen har været hyggelig og samtidig præget at en ret så sur herrer. Alting var åbenbart lidt ekstra træls i dag, den flotte løbecykel vi fik af mormor og bedstefar i gave, skabte frustrationer, og da man ikke måtte løbe frit og gøre præcis hvad man ville i regnskoven, så satte man i et skrig. Efter middagsluren var den bare helt gal, og intet duede, heldigvis kom morfar, bedstefar og de 2 bedste legeonkler og fik humøret op igen.

En ny løbecykel kan give anlæg til frustrationer! :p

En ny løbecykel kan give anlæg til frustrationer! :p

Dagen har ikke været speciel som sådan, nybagte boller (lavet af mormor) og kage til morgenmad, og pariserbøf til aftensmad, ingen livret, ingen special mad, bare hvad der stod på madplanen. Overordnet set har den her dag ikke skilt sig specielt meget ud fra andre lørdage.

Også alligevel, for trods surhed, så blev alt gjort på hans præmisser, hvis han ville ligge og se postmand per, så gjorde vi det, hvis han ville ud i sandkassen og lege, så gjorde vi det, da han gjorde tegn til at ville have et bad midt på dagen, ja så gjorde vi det. Jeg gjorde mit bedste for at imødekomme ham og hans ønsker, og på den måde gøre det til en god dag.

For faktum er desværre at ovenpå en flytning så er økonimien ikke stor og vild, og alle de her ønsker om at holde en perfekt dag, give den perfekte gave, holde den perfekte dag, må simpelthen vente til pengene triller ind på kontoen! Jeg føler mig lettere egoistisk, men jeg ved også at den her lejlighed har givet ham så meget, og HELDIGVIS så forstår han ikke endnu hvad fødselsdag er (trøster jeg mig selv med!)

Derfor holder vi den perfekte fødselsdag om en uge, familie og venner er inviteret og der er bestilt pålægskagemand og rigtig mange andre lækkerier, og jeg har allerede planlagt at pynte op og gøre klar imens han sover, så han rigtig kan stå op og blive glad og overrasket!

Men selvom jeg ved det bliver godt, ved han ikke forstår, så dunker jeg mig stadig oveni hovedet af dårlig samvittighed, suk! Men så får han bare en ekstra stor fødselsdagsgave, og heldigvis.. Så har vi alt i alt haft en skøn dag! <3

min fine fødselsdagsdreng <3

min fine fødselsdagsdreng <3

Tak fordi du læste med <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kære blog #1