Jeg er blevet klogere.....! - et undskyld herfra!

Mandag din BITCH!

Der er ingen tvivl, ALLE hader mandage! Okay selvfølgelig sidder der de der skide smarte typer, der har fixet den smarte løsning og kun arbejder i weekender eller har skæve og lange arbejdstider, som gør at man ikke har en normal arbejdsuge også er der de der endnu smartere mennesker som har scoret kassen og altid kan sove længe. JEG ER IKKE JALOUX – PENGE ER NOGET LORT!

Nå.. Men enhver person med en helt almindelig arbejdsuge, HADER mandage, at skulle omstille sig og regenererer ovenpå en skøn weekend der har budt på eventyr og bedst af alt, INTET vækkeur, det er forfærdeligt! Jeg har altid hadet mandage, der fandtes intet værre, intet.. Hver mandag morgen når vækkeuret ringede, så havde jeg så ondt af mig selv, stakkels lille Luna, hvor var jeg dog træt. Mandag  er og bliver en BITCH, det kunne umuligt blive værrer, troede jeg.. Lige indtil jeg fik børn!

Nu er mandag ikke bare indbegrebet af et møgirriterende vækkeur, og følelsen af magtesløshed fordi fredag virker til at være flere år væk, nu er mandag en dag man skal overleve, bogstaveligtalt!

Her er min mandag i “korte” træk:

  • Vækkeuret er sat til, men vi ignorerer det faktum at kunne “sove længe” og står i stedet op og holder fest fra kl 4 om morgenen.
  • Efter et par timer er begge unger overtrætte, i det sekundt vi skal ud af døren, det resulterer i en der ligger på gulvet og skriger og en der vælter morgenmad (som den mandagstrætte mor havde glemt at pakke væk) – på gulvet.
  • På vej op i dagpleje skriger begge unger om kap i bussen, overtrætheden har slået til, de har hen over weekenden glemt hvad det at køre i bus egentlig betyder!
  • Jeg afleverer ungerne som begge sætter i et skrig når jeg går, fordi de har vænnet sig til mit selskab over weekenden og ikke vil undvære mig – TUUUUUUUD!
  • Jeg tager i skole med en hovedpine der siger spar 2 og en træthed der bliver rigtig slem over 12, fordi jeg ikke kan få min tiltrængte middagslur som jeg tilsnusker mig sammen med ungerne i weekenden!
  • Jeg tager bussen op og henter drengene, imens jeg sidder og nigger af træthed, nogle gange savler jeg og snorker lidt, folk tør IKKE sidde ved siden af mig!
  • Jeg henter ungerne i et kæmpe kaos, de skriger fra jeg kommer til vi går ud af døren, og hele busturen hjem er en stor skrigetur, mandag er bare hård.
  • Jeg er tvunget (fordi jeg er en spade til at kordinerer) til at handle ind med 2 skrigende børn, en i klapvognen og en på ryggen, alt sammen mens hele Randers overbeglor mig, som om jeg ikke er presset nok i forvejen!
  • Hjem og bikse mad sammen imens Felix KONSTANT vil være ved mig, op af mig, sammen med mig, fordi at han har savnet mig, og går jeg væk i 2 sekunder bryder han helst sammen, samtidig med Zacharias på samme tid farer forvildet rundt og vil se tv, men hvergang jeg sætter noget på er det IKKE lige det han vil se, og det resulterer i at han kaster sig på gulvet grædende, for så at slå hovedet og græde endnu mere, og sådan fortsætter vi gerne uafbrudt til vi skal spise.
  • Mandag gider vi aldrig spise, jeg kan ikke finde det rigtige tidspunkt, begge unger er overtrætte efter at have knoklet i dagplejen så derfor ryger ALT mad på gulvet, imens der bliver skreget om kap, kastet med gafler og væltet drikkekrus MED VILJE!
  • Når vi skal puttes er det med skrig og skrål, fordi overtrætheden er gigantisk, og det er til trods for at det normalt plejer at gå legende let. Tandbørstning bliver en magtkamp uden lige!
  • kl 18 en time før normalt er ungerne gryde klar og endelig er der en mor der kan slappe LIDT af, hvis ikke det er fordi de vælger at vågne hver 1/2 time fordi de oven på dagen savner deres mor og skal sikre sig hun er til stede.

Det ENESTE og jeg mener ENESTE gode der er ved mandage, er at begge drenge er så mega trætte, at putningen, den tager max 10 minutter, så snorksover de og det er tiltrods de bliver puttet en time før end vaneligt. Jeg siger det bare! Jeg savner at det eneste der gjorde min mandag træls var et vækkeur og tanken om at det rent faktisk var mandag, jeg skulle have nydt det mens jeg kunne 😉

Tak fordi du læste med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er blevet klogere.....! - et undskyld herfra!