Tilfældigheder #3

LORTE pædagoger – Det må bare IKKE ske!!!!

Men det gjorde det.. Endnu en gang skete der noget der ikke måtte ske, svigt af børn, et barn var blevet glemt i barnevognen i 5 timer. Stakkels barn, hold nu op hvor jeg har ondt i maven af at tænke på hvilken frygt det her medbragt, følelsen af at ligge helt alene.. Stakkels forældre som har måtte opleve det, opleve fuldstændig at miste tilliden til det sted de har overladt deres barn til, det må være enhver forældres værste mareridt!

Så kunne jeg stoppe her, udlede min vrede mod de forfærdelige pædagoger, for man glemmer jo ALDRIG et barn, ALDRIG, det er for meget, det burde ikke ske.. Jeg kunne ligesom flertallet vælge at se rødt kaste om mig med vrede gloser..
Men ærligt så bevæger jeg mig ud og siger også stakkels pædagoger, tænk sig den skyld de må føle, en skyld der opstået på grund af ringe normeringer, nedskæringer og dårligt arbejdsmiljø.
Jeg ville personligt aldrig kunne tilgive mig selv hvis det var mig, ALDRIG..
Men så igen jeg ville jo heller aldrig lave sådan en fejl! Hold nu op! Man skal aldrig sige aldrig og inden man farer op, så man er nød til at have været i situationen, været i det pres alle pædagoger dagligt er i, det er SÅ NEMT at være skide bagklog, og bedrevidne uden at vide hvad der foregår, og samtidig være så voldsomt vred.

Men det er også helt okay at være vred og være forarget, det er en naturlig følelse når noget så forfærdeligt hænder, men ret nu vreden det rigtige sted hen, ret den imod staten som kontinuerligt sparer på pædagogfaget! Selvfølgelig skal pågældende pædagoger stå til ansvar, sådan er det, men sørg nu også for at staten kommer til at stå til ansvar, i stedet for at efterlade det som endnu en døgnflue hvor vi alle råber højt, peger på pædagogerne og ser rødt og får afledt vores vrede, for dagen efter at glemme det, og være ligeglade.. For gør vi blot det så kommer det kun til at ske igen, for forholdene bliver kun værre og det er fakta!

Stakkels barn, stakkels forældre og stakkels pædagoger, glem det nu ikke i morgen!

 

Artiklen om episoden kan læses HER

1

  • Jeg arbejder også i et fag med mange nedskæringer og umennskelig travlhed – og det går ud over dem vi passer, desværre. Det er der intet personale der ønsker.

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilfældigheder #3