Om at vælge det rigtige fra...

Tilfældigheder #3

– I dag vågnede vi alle kl 4, ved at Felix skreg op, jeg panikkede da jeg oprigtig troede han havde slået sig, det resulterede i jeg farede op og væltede glasset med vand på sengebordet, hvorefter han grinte vildt og voldsomt, møgunge!

– jeg fandt i går mine briller under madrassen, efter de havde været væk i 2 uger, i morges var de atter en gang forsvundet og de er stadig savnet!
– Jeg kom så hurtigt ud af døren i morges at jeg glemte min mobil telefon, det var det værste nogensinde er i klar over hvor lang en bustur kan føles uden snotten nede i facebook, heldigvis kunne jeg nå at hente den inden skole, ellers var jeg da først død!

– I morgen skal Felix for første gang i gæstedagpleje, jeg ringede for at præsenterer os og fortælle “du skal ikke bekymre dig, vis han ikke spiser RET MEGET, vi kører nemlig BLW”, hvor efter hun med det samme spurgte om han ikke var for stor til at blive ammet, suk.. vi glæææææææder os!

– Jeg oplevede i går at blive kaldt en pædofil kvinde der tænder på at få suttet sine forlygter, i en hed debat om langtidsamning på BT’S Facebookside, hvorefter jeg opfordrede hende til at melde mig for pædofili, det er jo strafbart at lade vær’.. Mon jeg får besøg af politiet i dag, jeg tvivler;)

– Appropros pædofili (noget underligt noget at sige) så så jeg i dag interviewet med pigen fra tøndersagen, der konfronterede en af hendes overgrebsmænd, normalt er jeg meget large og forstående, men der så jeg rødt! Hvis jeg nogensinde røg i fængsel, så var det for at kastrerer den gamle nar  (undskyld mor)

– Da jeg hentede drengene i dag fortalte mig dagplejemor mig at pædagogen ville ringe i næste uge, fordi Felix ikke kan tygge rugbrød, noget han SKAL KUNNE når han er 7 mdr. Jeg siger intet andet end suuuuuuk!

–  Da jeg havde puttet drengene og gik ud for at skrive det her oplæg, hørte jeg Felix skrige “langt væk” jeg spænede ind i soveværelset, for at finde Zacharias siddende ved siden af ham og vugge ham, han havde dog bare givet ham dynen over hovedet, ups!

– Nu vil jeg gå ud og vaske hår i opvaskemiddel, da jeg selvfølgelig havde glemt at handle shampoo og først opdager det når drengene sover, det er knap så praktisk! I det mindste huskede jeg bleerne..

 

For ja mit hår trænger ??

For ja mit hår trænger ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at vælge det rigtige fra...