AMNING AF 3 BØRN?

Mor du er altså et forbillede!

Jeg har lagt vågen det meste af natten, jeg var så smart at give Felix is for første gang i går aftes, hvilket jo sjovt nok gav anlæg til en hyper dreng, som vågnede konstant (nogle gange tvivler jeg virkelig på mine kompetencer som mor, spade Luna!) MEN det gav mig anlæg til at tænke meget, det er jo det positive ved sådan en tur, haha!

I går oplevede jeg et par episoder, jeg oplevede min amning blev kaldt for incest og jeg blev spurgt om jeg godt kunne lide følelsen (som i tænder på det) egentlig rør det mig ikke, det er ikke noget jeg IKKE har oplevet før, verden er et “fantastisk” sted nogle gange suk.. Men alligevel fandt jeg mig mere ramt end jeg plejer, nok fordi min krop er spækket med de hersens fantastiske hormoner..

Jeg blev vred og ked af det, ikke på grund af udtalelserne som sådan, for heldigvis så ved jeg, at jeg ved bedre, at det handler om uvidenhed og at jeg er et rummeligt menneske som aldrig ender på den sti.. men det der gør mig vred og ked af det, er at dem der udtalt sig, de har selv børn, de er forbilleder og rollemodeller. Der sidder nogle mødre derude der har et så grumt syn på andre mødre, og som ikke et bange for at dele deres yderst forskruede billede af dem.

Det er sku da vores fornemmeste opgave som forældre at lære vores børn at rumme vores medmennesker. Når lille Zacharias råber “se han er tyk!” af den tykke mand på gaden, fordi at børn har en mani med at være hudløst ærlige, så lærer jeg da også Zacharias at man ikke må kalde andre tykke, af respekt for dem.

Men som forældre er det åbenbart ok at overskride den grænse, at ytre sig negativt om andre mødre på den måde. Det ligger sku da 100% op til en generation af mobbere, fordi deres børn de tager forældrenes “frygt” for det ukendte med sig, og ser at det er ok at kalde andres valg noget så absurd som klamt og incest.

Jeg synes det er skræmmende fordi det ofte blevet mere reglen end undtagelsen at man skal ytre sine grimme meninger om hvordan andre mennesker er forkert på den. Der er efterhånden slet ikke plads til rummelighed eller forskellighed, vi skal gøre som alle andre, ellers venter der verbale tæsk. Jeg håber virkelig tendensen ændre sig, for pludselig kan jeg fandme godt forstå at mobning foregår tidligere og tidligere i skolen, at børn at grove og rå mens de stadig burde være små og uskyldige! Det er 100% forældrene der glemmer deres rolle, deres rolle som forbilleder, i kampen om konstant at skulle udtrykke sine nedværdigende meninger om andre mennesker..

Godt jeg ved bedre og ved at jeg gør mit for at mine børn vil vokse op med plads til rummelighed og forskellighed, så må de redde verdenen, hahaha!!<3

PS til den der måske ikke forstår så ber jeg ingen om at elske langtidsamming og det jeg gør, respekt er nøgleordet!

Kærlighed til jer <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

AMNING AF 3 BØRN?