Om ikke at holde barsel!

Hvordan du kommer til at se MERE gravid ud.

Måske er der flere der lige som mig døjer med et par ekstra kilo (eller 10) hvor hofterne er domineret af ekstra fedtlag og røven i forvejen er lidt for bred, eller også er du bare en af dem hvor maven ikke sidder spot on, som en anden badebold og du frygter lidt om omverdenen tænker, gravid eller bare tyk.

Efter 2 graviditeter og ingen tid til opstramning og ekstra kilo så er det ikke altid at maven er lige smuk 😉

Jeg har 3 enkelte trin til at få maven til at se mere gravid ud, så folk i hvert fald ikke er i tvivl.

1. Tag en stram bluse eller top på, og selvom det giver anlæg til bildæk og du egentlig ser total floppet ud, så fat mod! Vælger du derimod en løs trøje så vil du opleve at folk godt kan se det anderledes, for når man ikke kan se mavens runde form helt tæt, så er det ikke altid graviditet der slår en som det første, og ofte er løse trøjer netop til dem der gerne vil skjule bildækkende (mit tøj er domineret af løst tøj når jeg ikke er gravid haha)

2. Tag en lang løs cardigan på, den er nemlig med til at dække eventuelle bildæk og andre “skævheder” og fjerner fokus fra ens røv som ellers godt kan fylde i landskabet efter man et blevet gravid, fedt for mange, knap så fedt for os der i forvejen lider af en plus size bagdel 😉

3. Suppler med et mavebælte, ja selvom det er totalt yt, så sørger det bare for at afslutte rundingen på maven perfekt, og pludselig så er folk ikke længere i tvivl, for hvem faen’ vil gå med et bælte på dem måde hvis man ikke er gravid, haha!

Im soooo pregnant!

Det her er helt klart 3 lette trin til at du kan være usikker på om maven nu ser gravid og til at være sikker på at få en kommentar eller 2 på vejen omkring graviditeten, også kan du altid supplerer med en hånd på maven, det plejer at være prikken over i’et 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om ikke at holde barsel!