Navneændring(er)!

Om at være klam, mangle underbukser og tro ens barn bliver væk!

I det mindste så hygger børnene sig, det må være alfa omega! Ikke at vi ikke også hygger os, men nogle gange føler jeg vi er indbegrebet af en stor småbørns familie, vi formår at få os selv med, men så også kun lige, resten ja det er ren og skær held!

Okay afsløret, vi befinder os pt. i legoland vi har to overnatninger på hotel legoland i et kids house room (til dem der kender det) samt entré i dag og i morgen! Det er så fedt, hotellet er virkelig lækkert, det er vi bare ikke..

Søren er formået at komme afsted uden hans jakke, underbukser og mobil telefon, noget han først opdagede da vi var tjekket ind, det er mig en gåde hvordan man kan glemme sin mobil, den er jo livsnødvendig (i hvert fald i min verden) men ja, det er skide smart, så han har i dag frosset helt vildt samtidig med han er syg også har vi slet ikke kunne komme i kontakt med hinanden, alt er foregået med at time og tilrettelægge hvis vi gik ud hver især, det er nok meget sundt!

Jeg har så formået at glemme de hel basale ting såsom deodorant og hårbørste, så jeg både lugter og ligner en høstak, for hårelastikker dem har jeg heller ingen af! Derudover har jeg formået kun at pakke et sæt tøj udover det jeg kom i og heldig som jeg er, så tissede jeg halvt i bukserne i går (#joysofpregnancy), så det dur ikke, og det andet sæt jeg havde på i dag, ja det kastede Felix lige op udover her til aften! Trøje, BH og bukser var smurt ind, og selvfølgelig også min smukke heksemanke! HELDIGVIS har jeg husket 8 par underbukser, så jeg er da fri for at gå med røven bar og det samme er Søren ;).. suk! Så i morgen må jeg være kreativ, men det er jeg til gengæld pisse god til, intet er så skidt det ikke er godt for noget!

Udover vi er klamme og total malplaceret på det her fine hotel så er hjernerne heller ikke med! I dag banker det på, det er roomservice der kommer for at afhente det mad vi i går fik på bestilling op på værelset (ja! Så fornemme er vi) vi står og er på vej ud af døren, ungerne halvt i tøjet og jeg lukker damen ind med åben dør hun henter bakken, jeg er forvirret, alt min fokus er på Zacharias der spæner rundt, da hun går er Felix væk! Jeg går i panik råber på Søren at jeg tror Felix er løbet og når at se kidnapnings scenarier oppe i mit hoved.. lige indtil det går op for mig at jeg for 5 minutter siden placerede ham i klapvognen og der sad han ellers og kiggede dumt på hans hysteriske mor, hahaha okay.. det er længe siden jeg har grint SÅ MEGET og jeg græder næsten også af grin når jeg skriver det nu 😀

Styr på pisset, styr på os og styr på børnene det er en by i Rusland og selvfølgelig hygger vi os, det er bare lidt nedren at gå og føle sig klam på et lækkert hotel, men så kan i også lige få et grin med på vejen, øverste etage virker sjældent efter vi har fået børn, så er det sagt! Men vigtigst af alt, så er vi her 😉

Og vi nyder det selvfølgelig!!

Ps. Vi skifter ikke efternavn på drengene, det var selvfølgelig en aprilsnar, hvis ikke i gættede det 😀

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Navneændring(er)!