2. graviditets undersøgelse 25+4 <3

Eksamens stress!

Ja, det er ved at være tid, om små 3 uger er der læseferie og jeg har klaret mig igennem mit første år på HF (ud af 3) jeg har gjort det med 2 børn, hvor jeg har ageret enlig mor i hverdagene og halvdelen af tiden har jeg været gravid! Det har været hammerhårdt og jeg kan mærke at det er godt vi er ved at være over det, for jeg kan ikke holde til så meget mere, jeg er udmattet, min iskasnerve driller, ja.. det er ikke sjovt, men jeg har klaret det!

Forud ligger der nu 4 mundtlige eksamener, Matematik C skriftlig og mundtlig, Fysik C mundtlig og naturfag mundtlig (som indeholder Geografi C, kemi C og biologi C som et tværfagligt fag) og selvom eksamenerne først starter om 3 uger, ja.. så skal jeg afleverer eksamens opgave i naturfag på mandag kl 12, skrig! Jeg føler slet ikke jeg er med, HELDIGVIS er jeg gået en sikker vej og valgt en problemformulering som bare er lige mig, mon i kan gætte hvad det handler om? Ha ha.. Min problemformulering lyder: “hvordan kan en længere ammefrekvens forbedre sundheden i ulandende?” Kommer det bag på nogen?! Biologi og kemi delen er jeg helt sikker på, men jeg kaster op af det geografiske aspekt, hele morgenen har jeg siddet med snuden begravet i min geografi bog for at kunne finde noget relevabr, nøj hvor jeg hader det fag!

Men forhelvede det går nok, dumper gør jeg absolut ikke, men jeg er bare en stræber af natur og har ALDRIG fået under 10 til en mundtlig eksamen, så forventningerne er høje, især med 2 12-taller i bagagen i terminsprøverne. Ligegyldigt hvad så er jeg mega stolt af hvad jeg har formået og jeg har klaret det, nu skal det sidste blot overståes og jeg er allerede ramt af eksamens stress, JEG TRÆNGER TIL FERIE!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2. graviditets undersøgelse 25+4 <3