Tilfældigheder #5

TIL ALLE JER DER ER TRÆTTE AF BABY SPAM PÅ FACEBOOK!

Så hold dog mund, helt ærligt.. Det er sådan at MIN facebook, det er MIT liv, og MINE børn, er MIT liv. Jeg ved ikke om det handler at man ikke forstår, men jeg synes det er en kedelig tendens, at det er blevet helt legitimt at brokke sig over babyspam.

I ser ikke os andre brokke os over jeres mange byturer, fuldemands opdateringer og andre aktiviteter!

I ser os heller ikke brokke os over når i stolt viser jeres hest, hund, kat, whatever frem.

Og i ser os ikke brokke os over når i endnu en gang erklære jeres kærlighed til hinanden eller snakker hus og familie liv..

For ved i hvad? Det er jeres liv og jeres fucking facebook. Og et lille hint til hvis bliver det for meget af det gode for jer men i gerne stadig vil kunne kigge med eller ikke bare tør trykke slet, ja.. så findes der en knap der hedder “følg ikke længere *indsæt selv babyspammers navn”, også er den skid slået.

Så er i også fri for at bruge al den energi på negativitet, det kræver så meget! Og vi andre kan få lov at dele vores glæde kærlighed og lykke, til dem der rent faktisk gerne vil følge med i vores liv, som sjovt nok primært drejer sig om vores børn, sådan er det når man får børn, til dig der ikke kunne regne det ud 😉 <3

 

BABY

 

FUCKING

SPAM!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilfældigheder #5