Alt er bestemt ikke lyserødt!

GODT NYTÅR!!

Puha året 2016 har været et af de mest turbulente år i mit liv! Året startede ud i kaos, julen havde været forfærdelig! Søren og jeg var lige blevet forældre og med et så blev alting 1000 gange hårdere og pludselig fandt vi os et sted hvor vi ikke længere kunne kende os selv, derfor startede jeg 2016 ud med at bo ved min mor og hendes kæreste, fucking kaos! Og det blev bestemt ikke lettere da min farmor døde slut januar, efter kort tids sygdom. Noget der stadig sidder dybt i mig, da hun boede sammen med min farfar nede i Barcelona og jeg derfor aldrig fik lov til at sige rigtig farvel, 9jeg kunne bare sidde herhjemme og føle at børnene var en kæmpe byrde, en forhindring fra at se min farmor i hendes sidste tid, jeg fandt mig selv total splittet.

Så meget for en sød og fantastisk start på tilværelsen som pseudotvillinge mor, suk! Fysisk blev jeg også ramt jeg formåede at have blærebetændelse for 8. Gang siden min fødsel, jeg havde øjeninfektion og blister i hele munden, min krop var i total alarmberedskab!

Billedet her er taget ved min mor, lig mærke til mine øjne, Puha!

Billedet her er taget ved min mor, lig mærke til mine øjne, Puha!

Men det vendte, Søren og jeg fandt hinanden igen, fornyet kærlighed gav fornyet energi? Vi oplevede at have vores første tur sammen til Spanien alle 4, en tur jeg sent vil glemme, skide seje børn jeg har mig? (læs lidt om turen HER)

Det har været året hvor jeg vendte tilbage på skolebænken efter 3 år hjemme, noget der også tog rigtig hårdt på mig, igen gik min stakkels krop i alarmberedskab og jeg endte med halvvejs stress som viste sig endnu en gang i form af blister i hele munden. Det har været svært at lære at prioterer sig selv, at erkende jeg ikke kan klare alt og nogen gange må nedprioritere oprydning for at kunne sove tidligt. Den bedste kur på begyndende stress, det er søvn!

Også selvom det er med en babyrøv i hovedet!?

Også selvom det er med en babyrøv i hovedet!?

Det har været året hvor vi flyttede væk fra 3. sal og kom ned på jorden, væk fra gammelt lort og til et fantaktisk sted med egen tearesse og McDonalds i baghaven ? Jeg har ikke fortrudt et eneste sekundt vi valgte at flytte, det har været fantastisk! ?

Også har det været året hvor jeg har lært så meget, jeg har udviklet mig i min rolle som mor, lært at sige fra og stå ved hvad jeg tror på og ikke blot følge med strømmen, jeg har lært så meget om mig selv, takket være mine skønne drenge, jeg har lært at man sagtens kan elske 2 på hver sin måde og alligevel lige højt! Det er fantastisk, ikke et eneste sekundt har jeg fortrudt.. at få Felix var det bedste valg nogensinde, jeg er så skide klog altså. ?

 

BLOGGEN?

For bloggen har det været et FANTASTISK år, den ramte lynhurtigt 1600 følgere, det er så vildt, så fedt, tak! Jeg oplevede at få et opslag delt så det blev læst over 60.000 gange og jeg oplevede at komme i Berlingske tidende og kontaktet med henblik på en fremtidig dokumentar, det er så spændende og tænk sig at det blot er mine ord og lysten til at læse hvad jeg skriver, detør satte gang i det. Må man godt være lidt selvfed??

Jeg har også oplevet modsatte grøft, at blive høvlet med, sågar truet i hvad der minder om en shitstorm! Det var super hårdt og grænseoverskridende, men var kun i sidste ende været med til at styrke og give mig endnu mere blod påtanden.

Endnu en gang tak for jer, tak fordi I gider, jeg kunne ikke gøre det uden jeres opbakning!? 

Årets mest læste oplæg kan læes HER

Årets indlæg der medførte shitstorm kan læses HER

Artiklen i berlinske kan læses HER

 

2017?

2017 bliver et fantastisk år, jeg har så mange spændende nyheder, jeg slet ikke kan vente med at fortælle jer, men jeg må holde lidt igen for min egen skyld, men snart, og det bliver stort!?

Jeg vil bruge 2017 på at fortsætte som jeg plejer, være mor så godt jeg kan prioterer mine drenge, nyde min familie, jeg vil også bruge 2017 på at samle op på en masse venskaber, noget jeg er en rigtig spade til midt hverdags stressen, men forhelvede så må jeg igen bare ompriotere, mon ikke mine venner klarer at jeg ikk altid har det pæneste hjem eller ligner en fotomodel??

Jeg håber at i fortsat vil læse med, husk jeg altid svarer på spørgsmål og vil gerne være fleksibel med ønskede indlæg, det er jo jer der gør det her muligt! Endnu en gang tak af hele mit hjerte og godt nytår!!! Pas nu på jer selv i aften, jeg barrikafeter mig indenfor fra kl 12, da jeg er hunderæd for fyrværkeri ??

GODT NYTÅR ?

GODT NYTÅR ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Alt er bestemt ikke lyserødt!