Og mens i alle andre er i byen og nyde at det er fredag..

DRENGENE PÅ DE SOCIALE MEDIER..

Det er jo ikke en hemmelighed at Felix og Zacharias findes på de sociale medier, på grund af mig. Jeg deler billeder og ikke mindst fortællinger og historier med dem. Men hvem siger de vil bryde sig om at læse om deres bræk og lorte bleer og det faktum at jeg har følt mere kærlighed til en af dem i perioder, når de bliver store?

Mon de bliver kede af det? Eller føler at der florerer en masse om den som de rent faktisk ikke vil læse? vil fremtidige klassekammerater kunne finde det morsomt?

Jeg VED det ikke er deres valg og derfor skal der heller ikke florerer en masse om dem når de bliver større, og det har jeg valgt at forebygge på en speciel måde. Jeg har nemlig ikke lyst til at stoppe med at skrive, da jeg elsker det og da jeg ved det “hjælper” rigtig mange ved at kunne identificere sig med det vi oplever i dagligdagens stress og jag. I stedet for at stoppe, kontrollerer jeg det ved at slette indlæg løbende der er over 1 år gammel, på den måde kommer der ikke til at ligge en masse de ikke vil bryde sig om, samtidig med at jeg kontrollerer hvad der reelt ligger om os på nettet. For det er ingen hemmelighed at jeg skriver MEGET, og jeg kan på ingen måder holde overblik over alt det fis jeg tidligere har lukket ud. Tit og ofte bliver jeg overrasket over hvad fanden jeg har skrevet og ikke mindst hvad jeg har tænkt på! Godt man vokser med opgaven, haha 😀

Jeg har overvejet at stoppe flere gange for deres og min skyld, for det der med de sociale medier/internettet kan være skræmmende på mig nogen gange, når man sådan rigtig sætter sig ned og tænker over hvor stort det er, hvor meget der kan florerer mod ens vilje, ja så virker det pludselig ikke sjovt! Men jeg vælger at udnytte de positive aspekt, for ligeså voldsomt det kan være, ligeså fedt og fuld af muligheder er det også. <3

Men jeg gør intet, uden at have drengene i baghovedet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Og mens i alle andre er i byen og nyde at det er fredag..