Om at have verdens bedste mor!

Det handler bare om opdragelse, ikke?!

Så sent som i dag så jeg et lallet opslag om “børn i snor” (gåseler). Opslaget lagde op til debat, “synes du det er ok at gå tur med sit barn i snor!”, sådan rigtig meget sat på spidsen. Kommentarene væltede ind, debatten kørte i bedste stil. Det mest gennemgående svar var “det handler om manglende opdragelse, er man nød til at have sit barn sit barn i snor, så er det ikke opdraget ordentligt!”.. utrolig irriterende kommentar, og hvad værst var når man klikkede på pågældende personer, så havde de ikke antydningen af børn selv.

Hvad er det for noget?! Og jeg oplever det så fandens tit, de aller klogeste på børneopdragelse det er altid dem der ikke selv har børn.. De ved bare det hele, de ved tydeligvis hvordan at man opdrager sine børn til UG, og de ved simpelthen hvordan man formår at hoppe let og elegant over trodsalderen og udviklings spring. Børn.. De skal bare opdrages også er den skid slået, simpelt. Det er sjældent jeg sådan bliver harm og stødt, men lige her der bliver jeg så voldsomt træt, fair hvis det er i en god mening, en uskyldig idé, men stop forhelvede med at tro du kender til børn og deres gøren og laden og ikke mindst hvor simpelt det er, når du aldrig selv har stået i det..

JA! Det virker så let på film, facebook og når tante tut fortæller om hendes perfekt opdraget barn, men virkeligheden er en helt anden, også er den egentlig ikke længere.. Måske er det dig der er i underskud af opdragelse 😉 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at have verdens bedste mor!