Den der med når ens klapvogn blæser væk!

Mave mandag (32+0)

Under 2 måneder igen, mere nøjagtigt 56 dage tilbage, hvor er det sindsygt vildt! Pt har jeg en baby der inde i maven der vil veje omkring 2200 gram og være små 43 cm lang! Og her er det også helt normalt at baby vender med hovedet nedaf, dog gjorde hen det ikke sidste gang til jordemoder, og pt kunne det godt mærkes til at der er et hoved der presser mod mine ribben (AV siger jeg bare!)

Jeg elsker at være gravid!

Men som altid så er jeg flyvende, eller hvad man nu kalder det. For jeg bliver selvfølgelig mere og mere tung og det bliver hårdere og hårdere at slæbe rundt på mig selv om mit korpus, men i dag beviste jeg da at jeg kan løbe marton efter vores klapvogn, så helt skidt er det da ikke endnu 😀

Det der hæmmer mest i de her dage er svedeturer. Jeg vågner KONSTANT om natten og er badet i sved, især på grund af mit lange lorte hår. Jeg er i meget seriøs overvejelse om det snart skal klippes af, for selvom 56 dage er lige om lidt. Ja.. Så er 56 dage i sved ikke til at holde ud.. Men jeg er sku en bangebusk med det skide hår 😉

Derudover får jeg vilde klø anfald HVER AFTEN og HVER GANG jeg skal amme drengene, snak lige om totur! At ligge der og have lyst til at danse samba og klø sig selv ihjel, mens man er fanget fordi man ved at laver man unødige bevægelser, så vågner drengene og vi kan starte forfra. Jeg kæmper en brag kamp med mig selv, det er fandme så belastende, især når putningen pt tager 700.000 år!

Men men men, ellers er jeg glad og tilfreds, min krop klarer stadig det hele så godt, det er simpelthen så fedt! og i morgen kl 15, har jeg min sidste eksamen og jeg kan endelig holde en laaaang og velfortjent sommerferie, kan du sige lange lure på sofaen? det kan jeg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den der med når ens klapvogn blæser væk!